zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Audi A1 S edition: soort van introductiemodel

 

9 februari 2011 - De Audi A1 is nu enkele maanden op de markt en kent voor Audi-begrippen een voortvarende start. Sterker nog, vorig maand was hij met 750 stuks de best verkopende Audi. Om hier nog een schepje bij bovenop te doen presenteert Audi de A1 S edition, een lekker verwende en gelimiteerde uitvoering.

Wat eigenlijk voor iedere Audi geldt, gaat ook op voor de A1: die smoelt en voelt het lekkerste wanneer ie rijkelijk in de spullen zit. Met de A1 S edition komt Audi daarin tegemoet door deze gelimiteerde uitvoering standaard te voorzien van het S line-exterieur dat hier en daar is beplakt met S line-logo’s, Xenon plus-verlichting, een LED-lichtpakket, navigatiepakket en volautomatische airconditioning. Ook zaken als metallic- of pareleffectlak, Audi sound system met radio concert, verwarmbare buitenspiegels, een opbergpakket en een middenarmsteun vóór behoren tot de verwennerijen. Bovendien staat de A1 S edition op 17 inch lichtmetalen wielen.



Interieur
Binnenin gaat het er ook sportief aan toe. Bestuurder en naaste passagier op sportstoelen met speciale stoelbekleding voorzien van S line-embleem. Het sportstuur is bekleed met leder, net als de handremgreep en de pookknop. Aluminium interieurdetails, speciale vloermatten en een overwegend zwarte afwerking (al dan niet glanzend) maakt het geheel af.

Prijzen
De Audi A1 S edition is leverbaar met vier motoren: de 1.2 TFSI met 86 pk, de 1.4 TFSI met 122 of 185 pk en de 1.6 TDI met 105 pk. Prijzen beginnen bij € 23.990,- voor de A1 1.2 TFSI S edition en de Audi A1 1.4 TFSI S Edition staat in de boeken vanaf € 27.490,-. De Audi A1 1.4 TFSI met is vanaf € 31.990,- verkrijgbaar als S edition en met dieselmotor kost ie minimaal € 29.490,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10