zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Vernieuwde VW Tiguan begin mei te bestellen

 

4 februari 2011 - Volkswagen heeft de vernieuwde Tiguan officieel gemaakt. We hadden gehoopt daarbij alle details te ontvangen, maar dat mag helaas niet zo zijn. Wegens totale leegverkoop in Duitsland is de auto daar al te bestellen, Nederland moet wachten tot begin mei. De levering start een maand later.

Al sinds de lancering in 2007 gaat het uitmuntend met de Volkswagen Tiguan. Maar dat de verkoopstart van de vernieuwde wegens leegverkoop sterk vervroegd diende te worden durfde Volkswagen niet eens te dromen. Zoals gezegd ontbreekt gedetailleerde informatie over de opgewaardeerde Volkswagen Tiguan. Wie daar niet langer op wil wachten kan zijn aankoopbeslissing maken op basis van Volkswagen’s mededeling dat de vernieuwde Tiguan ‘eenzelfde prijsniveau’ bevat als het voorgaande model.



Optische vernieuwingen
Het wel of niet overgaan tot aankoop kan natuurlijk aan de hand van de beelden. We zien een strak getrokken front dat volledig in lijn is gebracht met de overige modellen van Volkswagen, hertekende koplampen met moderne LED-dagrijverlichting (al dan niet standaard). Ook aan de achterkant is het ronde verdwenen en zijn er nieuwe lichtunits met lichtbalken die tegenwoordig zo kenmerkend voor Volkswagen zijn. Binnenin zijn de wijzigen het meest summier. Hier en daar een ander cluster van knoppen, een geüpdate instrumentarium en een nieuw multifunctioneel stuurwiel. Mochten we meer concrete informatie over de nieuwe Volkswagen Tiguan ontvangen dan komen we daar zo snel mogelijk op terug.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10