zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

MINI viert feest en trakteert

 

31 januari 2011 - Het 'nieuwe MINI? viert dit jaar zijn tienjarige bestaan en dat vraagt om een feestje. Wie feest viert trakteert, dus komt MINI met de speciale Cooper 10 Years Edition. Het model levert een klantvoordeel op van ruim 40 procent.

In 2001 werd de eerste MINI van de nieuwe generatie afgeleverd. Het retromodel van het origineel uit de jaren ’60 sloeg bij het publiek ongelofelijk aan en een kassucces bleef niet lang uit. Afgelopen jaar leidde dit tot een internationaal verkooprecord van 234.000 verkochte nieuwe auto´s. In Nederland werden in 2010 drieduizend MINI´s verkocht. Deze mijlpalen worden nu gevierd met de speciale MINI Cooper 10 Years Edition.





10 Year Edition
De basis voor de 10 Years Edition vormen de MINI Cooper hatchback-varianten. Optisch is daar het een en ander aan gewijzigd zodat de jubilieumuitvoering herkenbaar is. Onder andere een speciale badge op de B-stijl, witte knipperlichten en verchroomde spiegelkappen sieren de 10 Years. Daarnaast omvat de extra rijke uitrusting automatische airconditioning, navigatiesysteem Business, Bluetooth-telefoonvoorbereiding, Mini Connected met Voice Control en een multifunctioneel met leder bekleed stuur. In het interieur zijn er in hoogte verstelbare met leder beklede sportstoelen, pianoblack interieurlijsten en een licht- en opbergpakket. De Cooper (D) versies zijn voorzien van 16 inch lichtmetalen wielen in Twin Spoke-design en de Cooper S en Cooper SD bevatten 17 inch lichtmetaal wielen en bovendien bi-xenon koplampen.

Prijs
Voor het 10 Years pakket op de MINI Cooper en MINI Cooper D geldt een meerprijs van € 3.950 euro. Dat komt neer op een klantvoordeel van ruim 40 procent als je de toevoegde opties apart van elkaar zou bestellen. Op de Cooper S en de Cooper SD bedraagt de meerprijs € 3.350,- wat neerkomt op een voordeel van ruim 45 procent.

De MINI 10 Years is alleen dit jaar exclusief voor Nederland leverbaar en verkrijgbaar in alle lakkleuren.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10