zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Zoethouder: Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore

 

27 januari 2011 - De Gallardo moet nog even mee en om de aandacht erop te blijven vestigen presenteert Lamborghini opnieuw een speciale editie. De Gallardo LP560-4 Bicolore werd onthuld op de Qatar Motor Show.

Lamborghini had ook Genève – zo goed als een thuiswedstrijd – kunnen aandoen als officieel debuut, maar daar zou deze Bicolore alleen maar in de schaduw komen te staan van Lamborghini’s nieuwe vlaggenschip die daar volgende maand onthuld wordt. Qatar werd het dus en eigenlijk is dat helemaal geen slechte beslissing aangezien Lamborghini in die regio veel klanten heeft wonen.



Exterieur
De showkleur Arancio Borealis lijkt speciaal op het publiek in het Midden-Oosten afgestemd te zijn. Minder opvallend kan overigens ook, de Bicolore is verkrijgbaar in nog vier andere kleuren: Giallo Midas (geel), Grigio Telesto (grijs), Bianco Monoverus (wit) en Blu Caelum (blauw). Het dak, inclusief de stijlen, motorkap en geïntegreerde achterspoiler, zijn altijd glanzend zwart gelakt. Lamborghini noemt het Noctis Black en het is ook te vinden in de voorspoiler en diffuser.

Interieur
Binnenin tref eveneens het glanzende zwart en wel op het bedieningspaneel van de e-gear transmissie die standaard op de LP560-4 Bicolore is. Het instrumentenpaneel, stoelen, deurpanelen en andere elementen in de cockpit zijn bekleed met fijn leder genaamd Nero Persus. Stiksels in overeenstemming met de exterieurkleur zorgen voor enig contrast.

V10
Hiervoor genoemde unieke kenmerken zijn bij de nog onbekende prijs inbegrepen, maar Lamborghini wijst erop dat ook de Bicolore als special edition gewoon naar wens aangepast kan worden. Dat geldt overigens niet voor de 5.2 liter V10. Die is en blijft ongewijzigd. De tiencilinder levert 560 pk waarmee in 3,7 seconden naar de honderd geaccelereerd kan worden. De topsnelheid ligt op 325 km/h.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10