zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Vernieuwde Honda Accord onderweg naar Genève

 

26 januari 2011 - Honda zal een licht opgefriste Accord meenemen naar de autosalon van Genève. Naast een gewijzigd ex- en interieur voerde het merk enkele updates door aan de techniek.

Sinds het voorjaar van 2008 rijdt de Accord ongewijzigd op onze wegen rond en daar komt vanaf april verandering in. Met een strakker gezicht en opgefriste kont staat het model straks weer fris en fruitig in de showrooms te schitteren. Verantwoordelijk daarvoor zijn de nieuwe koplampunits, hertekende grille en vernieuwde voorbumper die de Accord een krachtiger front geven. Aan de achterzijde zijn de verschillen op te merken aan een nieuwe achterbumper, kofferdeksel en een andere invulling van de achterlichten. Ook nieuw is een drietal lakkleuren met de namen Alabaster Silver, Graphite Lustre en Celestial Blue Pearl.



Geavanceerde verlichting
Binnenin vinden we minder opzichtige wijzigingen, maar met name aanpassingen aan de materiaalkeuze en kleurcombinaties. De vernieuwde Accord is namelijk voorzien van nieuwe stoel- en deurbekleding en een nieuwe ’metal’-look afwerking op het dashboard. Ook meldt Honda dat stilte in de cabine flink is toegenomen dankzij betere isolatie en dikkere ruiten. Een nieuwe noviteit aan boord van de Japanner is een intelligent verlichtingssysteem dat onder andere voorzien is van bochtenverlichting en grootlichtassistent.

Geen 20%
Tezamen met de optische aanpassingen heeft Honda ook de 2.2 i-DTEC dieselkrachtbron aangepakt. De ingenieurs wisten de Co2-uitstoot van de 150 pk krachtig zelfontbrander 9 g/km te drukken, waardoor er een waarde van 138 g/km bereikt wordt. Helaas voor Honda niet genoeg om in aanmerking te komen voor 20% bijtelling. De vernieuwde Honda Accord zal gepresenteerd worden tijdens de Autosalon van Genève die in maart wordt gehouden. De middenklasser staat vanaf april bij de dealers. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10