zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Subaru Trezia ontvangt prijskaartje

 

18 januari 2011 - Nog voordat de Trezia zijn officiële werelddebuut beleeft (Genève) maakt Subaru Nederland de prijs ervan bekend. Instappen kan vanaf € 15.975,-.

In tegenstelling tot zijn evenknie de Toyota Verso-S is de Subaru Trezia verkrijgbaar met twee motoren: een 1.3 benzine met 99 pk (ook in de Verso-S) en een 1.4-diesel die 90 pk levert. Prijzen beginnen bij € 15.975,- voor de benzinemotor voorzien van een manuele zesbak. Bijkomend is het aanwezig start/stop-systeem. Mede hierdoor is de 1.3 voldoende schoon om in aanmerking te komen voor een bijtelling van 20% (B-label). Ook de diesel kan rekenen op deze gunstigere bijtelling. Dieselen kan vanaf € 20.975,- en voor wie niet zelf wenst te schakelen is er de automaat waarvan de prijs € 24.975,- (Luxury) bedraagt. De handgeschakelde 1.3 Luxury heeft een prijs van € 18.475,-.



Uitrusting
De basisuitvoering heet Intro en is onder andere voorzien van een radio/CD-speler, centrale deurvergrendeling, elektrisch te bedienen ramen vóór, een reeks airbags (waaronder zij-, gordijn en een knieairbag), tractie- en stabiliteitcontrole, een in delen neerklapbare en verstelbare achterbankleuning en Brake-Assist. Vervolgens zijn er nog de duizend euro duurdere Comfort, de tijdelijke uitvoering Comfort S (+ € 2.000,-), de Luxury (+ € 2.500,-) en de Executive. Die laatste is er overigens louter als diesel en heeft standaard als toegevoegde luxe bijvoorbeeld key-less entry, een regen- en lichtsensor, een achteruitrijcamera, Bluetooth-handsfreekit en donkergetinte ruiten achter.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10