zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

20% bijtelling met Volvo S60 DRIVe

 

13 januari 2011 - Het milieuvriendelijke label DRIVe van Volvo heeft er een aanwinst bij. Per direct is de Volvo S60 DRIVe verkrijgbaar. Die is met zijn 1.6-dieselmotor zo zuinig dat hij in aanmerking komt voor de bijtellingafdracht van 20% bij zakelijk gebruik.

De viercilinder in de S60 DRIVe levert 115 pk en een trekkracht van 270 Nm. De motor is gekoppeld aan een handmatig te bedienen 6-versnellingsbak. Bedien deze en het gaspedaal op de meest efficiënte wijze en het is mogelijk een gemiddeld verbruik van 4,3 l/100 km te realiseren. De daarbij behorende CO2-uitstoot is 114 gram per kilometer (A-label) en dat betekent een gunstiger bijtellingtarief van 20%. Ook de V60 is per direct leverbaar als DRIVe voorzien van een start/stop systeem. Het opgegeven dieselverbruik van de stationwagen ligt met 4,5 l/100 km weliswaar wel iets hoger en daardoor ook de CO2-uitstoot. De emissiewaarde bedraagt 119 g/km en dat is drie gram per kilometer te kort om in aanmerking te komen voor die 20% bijtelling.



Prijzen
De Volvo S60 en V60 DRIVe zijn verkrijgbaar is vijf uitrustingniveaus. Prijzen beginnen bij € 34.995,- voor de zuinigste S60, de V60 DRIVe begint bij 36.295,-. Als uitbreiding op de gekozen uitvoering is er het Business Pack Pro. Onder meer metallic lak, het RTI-navigatiesysteem met Bluetooth-connectiviteit en een USB-poort en parkeersensoren. Wil je je S60 of V60 ook voorbereiden op een terugkerende boze Koning Winter dan is het speciale Winter Line-pakket wellicht interessant. Voor een bedrag van € 1.595,- biedt dit pakket Dual Xenon-koplampen met adaptieve bochtverlichting, een koplampreinigingsinstallatie en verwarmbare voorstoelen.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10