zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nieuwjaarstunt van Renault

 

4 januari 2011 - Renault luidt het nieuwe jaar feestelijk in met de introductie van Série Limitée Parisiènne-uitvoeringen van de Mégane, de (Grand) Scénic en de Laguna. Deze zijn extra rijk uitgerust waarbij het voordeel oploopt tot € 2.790,-.

De Série Limitée Parisiènne is er zowel als Renault Mégane Hatchback, Estate en als Coupé en verkrijgbaar met diverse benzine- en dieselmotoren. De uitrusting is gebaseerd op die van de Expression aangevuld met diverse aantrekkelijke accessoires. Aan de buitenzijde zijn de Mégane’s Série Limitée Parisiènne te herkennen aan de 16 inch wielen type Design, getinte ruiten achter, buitenspiegels in hoogglans zwart en in hoogglans zwart uitgevoerde elementen in de voorbumper. Binnenin onderscheidt het speciale model zich door het met leder beklede 3-spaaksstuurwiel met bediening voor de snelheidsregelaar/-begrenzer en aluminium inleg. Ook de stoelbekleding is afwijkend van andere uitvoeringen en uitgevoerd in antracietkleurige stof met grijze stiksels en een middenbaan in een kleur die correspondeert met de exterieurkleur. Hoogglans zwart is er vervolgens te vinden op de uitstroomopeningen van de ventilatieroosters. Alleen voor de Mégane Coupé komt daar nog een zwarte touch bij in de vorm van een in glanzend zwart uitgevoerde sierlijst in het dashboard. Prijzen beginnen bij € 20.990,- voor de Mégane Hatchback Parisiènne en als Estate is hij € 1.000,- duurder. Voor de Mégane Coupé Parisiènne vraagt Renault minimaal € 21.490,-.



(Grand) Scénic Parisiènne
De Scénic en Grand Scénic (vijf- en zevenzits) Série Limitée Parisiènne en kennen accessoiretechnisch diverse overeenkomsten met de Mégane Parisiènne zoals de zwart gelakte accenten, het privacy glass en de 16 inch Design-wielen. Daarnaast is er het Pack Look, een pakket dat bestaat uit een chroomkleurige sierstrip boven de achterste kentekenplaat, beschermstrips in carrosseriekleur op de portieren, Dark Metal-kleurige elementen rondom de mistlampen aan de voorzijde (Grand Scénic) en Dark Metal-kleurige sierlijsten in de voorbumper (Scénic). Verder zijn ook de buitenspiegels en de handgrepen uitgevoerd in Dark Metal. Van binnen de beide MPV’s voorzien van een met leder bekleed driespaaksstuurwiel en versnellingspookknop en is de donkergrijze interieurbekleding voorzien van lichte stiksels. Voor optimaal comfort zorgt een verschuifbaar centraal opbergvak tussen de voorstoelen, met geïntegreerde armsteun en bediening van het navigatiesysteem en een radio met CD-/MP3-speler en Bluetooth-aansluiting. Prijzen beginnen bij € 25.490,- voor de Scénic Parisiènne en de Grand Scénic Parisiènne 5- en 7-zits zijn er respectievelijk vanaf € 26.490,- en € 27.190,-.

Laguna Parisiènne
Bij de Laguna Hatchback en Estate Série Limitée Parisiènne GT staan volgens Renault sportiviteit en betrokkenheid bij het rijden centraal. In het vooronder doet de 150 pk sterke 2.0 dCi-dieselmotor dienst in combinatie met het 4Control-onderstel. Met leer en alcantara beklede sportstoelen in de kleur antraciet houden de inzittenden tijdens het rijden op hun plaats. Andere toegevoegde accessoires zijn elektrisch verstel- en verwarmbaar spiegels en dito stoelen inclusief geheugenfunctie, aluminium sierdelen (dashboard, deurpanelen en pedalen) en het GT-stuurwiel. Tot slot is er de Laguna Coupé Parisiènne welke is voorzien van dezelfde stoelen en spiegels als die in de Hatchback en Estate met als enige verschil dat de stoelen volledig met leder zijn bekleed, en aan de 18 inch Interlagos-wielen is te zien dat je te maken hebt met een speciale editie. De Renault Laguna Hatchback en Estate Série Limitée Parisiènne hebben een prijs van respectievelijk € 33.290,- en € 34.490,-, terwijl de Coupé Série Limitée Parisiènne € 38.190,- moet kosten.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10