zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijzen nieuwe Volkswagen Jetta vrijgegeven

 

22 december 2010 - Na de details bleef enkel de vraag over hoe de nieuwe Volkswagen Jetta rijdt en wat ´ie gaat kosten. Die laatste is nu met het vrijgegeven van de prijslijst beantwoord, rest ons allen dat rijden nog. Dat doen we medio januari.

Ongeveer twee maanden na de dynamische introductie aan de (inter)nationale pers komt de nieuwe Volkswagen Jetta aan bij de dealers. Daar zal de voordeligste vanaf € 21.390,- te koop zijn. We hebben het dan over de Jetta met 1.2 TSI en 105 pk in de uitvoering Easyline. Als Trendline kost dit model 22.990,- en de Comfortline heeft een prijs van € 24.490,-. Voorlopig is dit de enige benzinemotor, later verschijnen de 1.4 TSI met 122 pk en 160 en de 2.0 liter TSI met 200 pk.



Ruime keus TDI’s
Het palet aan diesels is vanaf de lancering aanzienlijk uitgebreider. Er zijn weliswaar slechts twee oliestokers, maar zowel de 105 pk sterke 1.6 TDI als de 2.0 TDI kent meerdere aandrijflijnen. De prijzen beginnen bij € 28.090,- voor de Trendline, en wil je de basisdiesel in dit uitrustingniveau koppelen aan de 7-traps DSG dan vraagt Volkswagen € 30.390,-. De Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline mag weg vanaf € 29.590,- (met DSG: € 31.890,-) en de prijs van € 30.190,- hoort bij de 1.6 TDI Highline (met DSG: € 32.490,-). Tot slot de prijzen van de tweeliters. Instappen kan vanaf € 30.090,- (Trendline) en voor € 32.390,- schakelt de bak in de topdiesel zelf door zijn zes verzetten. Blijven over de Comfortline zonder (€ 31.590,-) en met zestraps DSG (€ 33.890-,-) en de beide Highline’s vanaf respectievelijk € 32.190,- en € 34.490,-.

Inhoudelijkheden uitvoeringen
Mooi die prijzen, maar wat zit per uitrustingniveau allemaal op en aan de nieuwe Jetta? Nou, de Easyline is voorzien van een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, een reeks airbags waaronder zij-airbags vóór, een start/stop-systeem en ESP. Lichtmetalen 16 inch wielen en airconditioning schitteren door afwezigheid, die komen pas bij de Trendline in zicht. Daarnaast zijn op dit model een radio/CD-speler af fabriek, een uitgebreidere boordcomputer en mistpitten standaard aanwezig. De Comfortline voegt daar bovenop het RCD 310-audiosysteem voorzien van acht luidsprekers en onder andere Comfortstoelen met lendensteunverstelling aan toe. Handbediende airco, een licht- en regensensor en een armsteun vóór behoort eveneens tot deze op één na compleetste uitvoering. De Highline zit het beste in de slappe was. We noemen onder meer 16 inch lichtmetaal van het type Atlanta, koplampsproeiers met wissers, een multifunctioneel stuurwiel, sportief geprofileerde en verwarmbare voorstoelen en chromen sierstrips aan de buitenzijde.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10