zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Laten de prijzen de Opel Antara opnieuw floppen

 

2 december 2010 - De vorige Antara werd behoorlijk bekritiseerd, Opel belooft het goed te hebben gemaakt bij de nieuwe generatie. Daarvan zijn nu prijzen bekend. Ze zijn nagenoeg gelijk gebleven en laat dit nu juist een van de eerdere en grootste bezwaren zijn (geweest).

Met drie nieuw ontwikkelde en sterkere motoren, verbeterde aandrijflijnen waaronder verfijnde transmissies, een opnieuw afgesteld chassis en een opgewaardeerd ex- en interieur denkt Opel de vernieuwde Antara met een schone lei te kunnen laten beginnen. De aanpassingen zullen ongetwijfeld beter uitpakken, maar nu de prijslijst bekend is twijfelen we sterk of dit voldoende is om betere resultaten te boeken.





Prijzen
De prijzen van de vernieuwde Opel Antara zijn namelijk nauwelijks gewijzigd waardoor ‘ie nog altijd prijzig is in vergelijking met de populaire SUV in z’n segment. Een van de oorzaken hiervan is dat sommige van de deels nieuwe aandrijflijnen nauwelijks schoner zijn geworden. De prijslijst start bij € 35.495,- voor de 167 pk sterke 2.4 Ecotec met tweewielaandrijving. Met 4x4-aandrijving en in de luxueuzere uitvoering Cosmo heeft dit model een vanafprijs van € 41.495,-. Vierwielaandrijving in combinatie met een automatische transmissie kan voortaan ook, dat kost minimaal € 44.995,-. Dieselen kan louter met de 2.2 CDTI welke in het geval van de 2x4-aangedreven instapper 163 pk levert en bij de vierwielaagedreven 184 pk. De voordeligste staat in de boeken voor € 38.995,- en voor de Antara Cosmo 4x4 dient € 45.895,- op tafel gelegd te worden. Met automaat kost de topdiesel € 49.395,-.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10