zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijzen vernieuwde Renault Espace

 

21 oktober 2010 - Onlangs heeft Renault hun vlaggenschip, de Espace, marginaal vernieuwd en daar horen dito prijzen bij. De Dynamique is komen te vervallen waardoor de luxueuzere Celsium en de Initiale als uitrustingniveaus overblijven.

Rijden in de licht bijgepunte Renault Espace kan vanaf € 41.190,-. Exact dezelfde prijs die Renault voorheen vroeg voor de 170 pk sterke 2.0T-motor in de uitvoering Celsium. Voor de gelijk gemotoriseerde Initiale wil de Renault-dealer minimaal € 48.190,- ontvangen. Tot zover al weer de beschikbare benzine-uitvoeringen. Dieselen kan met de tweeliter dCi met 150 pk of de nieuwe 175 pk sterke variant en in combinatie met handbak (standaard) of automaat. Prijzen voor de Espace dCi 150 FAP bedragen € 44.690,- voor de Celsium en € 51.690,- voor de Initiale. Voor de automaat draagt je een meerprijs van € 2.000,- af. Bij de dCi 170 FAP is het afnemen van een automaat verplicht en daarvan zijn de vanafprijzen € 48.190,- (Celsium) en € 55.190,- (Initiale).



Uitrustingen
De standaarduitrusting van iedere Espace omvat voortaan elektronisch geregelde airconditioning, lichtmetalen 17 inch wielen, gedeeltelijk met leder beklede stoelen en de Renault Handsfree Card. Metallic lak is tevens inbegrepen en kopers kunnen kiezen uit zeven verschillende kleuren waaronder het nieuwe Bleu Perle. Ook debuterend op de Espace is het standaard geïntegreerde Carminat TomTom-navigatiesysteem met kaarten voor geheel Europa en toegang tot de vele TomTom Live-diensten, zoals weerberichten en actuele flitsinformatie. Koplampen met LED-dagrijverlichting maken onderdeel uit van de doorgevoerde aanpassingen en in het interieur zijn er voortaan hoogglanzend zwarte accenten.



Initiale en Pack Lumière
De Espace Initiale is bovenop de voorzieningen van de Celsium nog voorzien van volledig lederen bekleding, parkeersensoren aan de voor- en achterzijde, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen en bi-xenonkoplampen. Tot slot is de Pack Lumière in het leven geroepen. Voor een bescheiden bijbetaling van € 895,- wordt de Espace dan uitgerust met een groot glazen en elektrisch te openen en sluiten (schuif/kantel) panoramadak. Voor de Grand Espace gelden dezelfde beschikbare aandrijflijnen als de korte versie en de prijzen liggen iedere keer € 1.500,- hoger. Bestellen kan vanaf 1 november waarna een maand later de levering op gang komt.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10