zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Citroën geeft prijzen nieuwe C4 vrij

 

7 oktober 2010 - Citroën laat weten wat de nieuwe C4 gaat kosten wanneer het model in december bij de dealer staat. De prijzen beginnen op een 'tientje? na bij 19 mille. Voor dit geld rijd je de 1.4 VTi met 95 pk in de uitvoering Attraction.

Naast de instapper bestaat uit aangeboden gamma uit nog eens zes motoriseringen en drie uitrustingniveaus: Attraction, Tendance en Exclusieve. Na de voordeligste C4 komt de 1.6 VTi met 120 pk en een vanafprijs van € 20.650,-. De 156 pk sterke 1.6 THP voorzien van een turbo moet minimaal € 25.300,- opleveren maar wordt dan ook meteen als Tendance voorgereden. Dieselen kan met de 1.6 HDi met 92 pk voor een prijs van € 22.950,-, terwijl de 1.6 HDi EGS (elektronisch bediende 6-versnellingsbak) in Tendance-uitvoering in de boeken staat vanaf € 27.250,-. De topdiesel, de 150 pk krachtige 2.0 HDi, is te koop vanaf € 31.050,- (als Exclusive). 



Attraction
Standaard tot iedere nieuwe Citroën C4 behoren voorzieningen als handmatige airconditioning, cruise control met snelheidsbegrenzer en stuurkolombediening, dagrijverlichting, elektrisch bedienbare ruiten vóór en elektrisch verstelbare buitenspiegels, ESP met Hill Start Assist, Intelligent Traction Control, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een schakelindicator. Lichtmetalen ontbreken. Het basismodel moet het doen met 15 inch stalen exemplaren voorzien van wieldoppen.

Tendance
Wil je glimmende velgen dan ben je aangewezen op de optionele exemplaren of de Tendance-uitvoering. Die beschikt over 16 inch lichtmetaal en een scala aan meer luxe zoals bijvoorbeeld automatische airconditioning, het zogeheten Connecting Box (incl. Bluetooth en USB aansluiting voor MP3 spelers en iPod/iPhone en Streaming Audio Bluetooth), getinte zijruiten en achterruit, chromen omlijsting van de zijruiten en een lederen stuurwiel met stuurwielbediening voor radio, Bluetooth en cruise control. Een lendesteunverstelling bij de voorstoelen, mistlampen vóór met statische bochtverlichting, opberglades onder de voorstoelen, een radio/CD/MP3-speler en een verstelbare middenarmsteun vóór behoren eveneens tot het tweede uitrustingniveau. Prijzen beginnen bij € 20.790,- voor de 1.4 VTi, € 22.450,- voor de 1.6 VTi en € 24.750,- voor de 1.6 HDi Tendance.

Exclusive
Dan is er ook nog de C4 Exclusive, de meest luxe van de drie. Deze voegt bovenop de uitrusting van de Tendance nog de volgende verwennerijen: 16 inch lichtmetalen wielen van het type ‘Boston’, een 230V-aansluiting in middenconsole, chromen exterieuraccenten, elektrisch inklapbare buitenspiegels met LED-accentverlichting en geheugen stand bij inschakelen van de versnelling achteruit, elektrische lendesteunverstelling bij de voorstoelen, de eTouch module, hallederen bekleding, een intelligente parkeerhulp met parkeersensoren vóór en achter en parkeersupport, massagefunctie voor de zetels vóór, een middenarmsteun vóór en achter (met skiluik) en SAM-dodehoekdetectiesysteem. Een C4 Exclusive is te bestellen met de 1.6 VTi (€24.850,-), de 1.6 THP (€ 27.700,-) en de 1.6 HDi EGS (€29.650,-). De 2.0 HDi is zoals eerder vermeldt enkel als Exclusive verkrijgbaar. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10