zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

63 mille voor Infiniti M30d-diesel

 

29 september 2010 - De dieselmotor ?30d? wordt in rap tempo in het gehele Infiniti-gamma gelepelt. Na de FX30d en de EX30d lanceert Infiniti nu de M30d. In de tweede week van oktober is 'ie verkrijgbaar vanaf € 63.000,-.

Zo heb nauwelijks iets te vertellen in het dieselliefhebbend Europa en zo tel je ineens aardig mee met drie dieselmodellen. Het is van toepassing op Infiniti dat lange tijd enkel beschikte over (krachtige) benzinemotoriseringen maar nu eindelijk ook tegengas kan geven op dieselgebied. Bij het aankomen van de eerste grote schare Infiniti M’s in ons land zit ook een partij M30d’s. De importeur verwacht het model voorzien van een 3.0 liter V6-diesel met 328 pk en standaard zeventraps automaat in de tweede week van oktober in de showroom te zetten. De maximale trekkracht bedraagt overigens 550 Nm en het gemiddelde verbruik ligt op 7,5 l/100 km (199 gram CO2/km). 



Prijslijst
De basisprijs van de Infiniti M30d ligt op exact 63 mille. Hiervoor verschaf je jezelf van een Japanse sedan welke onder andere is voorzien van variabele stuurbekrachtiging, een bandenspanningcontrolesysteem, Hill Start Assist, zes airbags, actieve hoofdsteunen vóór, een regen- en lichtsensor, automatisch dimmende binnenspiegel, cruise control met snelheidsbegrenzer en een audio-installatie met alle moderne features en zes speakers. De Infiniti Drive Mode Selector, het systeem dat de bestuurder in staat stelt om het gedrag van de motor en transmissie van de auto naar wens in te stellen is eveneens standaard, evenals een Eco-indicator en een centraal geplaatst kleurenscherm plus een achteruitrijcamera met parkeersensoren vóór en achter. Hoewel de basis-M30d al erg rijk is uitgerust – alle aanwezige accessoires opsommen is bijna onmogelijk – kan het nog luxueuzere met de overige uitrustingniveau GT, GT Premium. Prijzen daarvan bedragen respectievelijk € 66.900,- en € 73.000,-. Met de absolute topmodellen M30d S en M30d S Premium blijft er helemaal niets te wensen over. De prijzen hiervan ligt op € 69.800,- en € 75.900,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10