zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Vernieuwde Volkswagen Sportsvan vanaf 27 mille

 

12 december 2017 - Volkswagen verwacht in januari de vernieuwde Sportsvan bij haar dealers binnen te kunnen rijden. Hier alvast de prijzen.

De Volkswagen Sportsvan is wat de Golf Plus voorheen was, een opgehoogde, vijfdeurs Golf met daardoor ook een ietwat hogere instap en zitpositie. Eigenschappen die met name oudere autokopers doorgaans kunnen waarderen. En dankzij de doorgevoerde vernieuwingen profiteren Sportvan-kopers, net als Golf-rijders al sinds begin dit jaar, ook nog eens van moderniteiten als een representatief design, LED-dagrijverlichting en -achterlichten, veelzijdige infotainment en een aangescherpte veiligheid.



Enkel vanafprijs
Zie je de facelifte Sportsvan wel zitten, weet dan alvast dat je er minstens € 27.050,- armer van geraakt bij aankoop. Voor dit geld rijd je de 1.0 liter TSI-driecilinder op benzine en in de uitvoering Trendline.

Uitrustingniveaus
De prijzen van de overige beschikbare motoren weet Volkswagen nog niet, maar het kan al wel de luxe van de verschillende uitrustingniveaus melden. Zo beschikt elke Sportsvan over het radio- en multimediasysteem 'Composition Colour' met 16,5 cm kleuren touchscreen, Climatic airconditioning, LED-achterlichten, bandendrukcontrole, Front Assist inclusief City Emergency Braking en Multi Collision Brake, 7 airbags, het elektronische sperdifferentieel XDS, een elektronische handrem met wegrolblokkering, mistlampen met bochtverlichting, Bluetooth telefoonvoorbereiding, USB-aansluiting en vermoeidheidsherkenning.Wil je meer luxe, dan ben je beter af met de Comfortline. Die eerste is zoal ook voorzien in 16 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning, adaptieve cruise control met automatische afstandsregeling, Comfortstoelen vóór met lendensteun, zwarte dakreling, middenarmsteun voor en achter, Park Distance Control met sensoren voor en achter, Pre-Crash en een multifuncioneel met leder bekleed stuurwiel. Of ga voor de Highline als je zeer veeleisend bent. Die biedt namelijk bovenop de luxe van de Comfortline zaken als een groter infotainmentscherm, 'Art Velours'-bekleding, automatisch dimmende binnenspiegel, regensensor, achteruitrijcamera, chromen dakrailing, sfeerverlichting in deurdecoratie en voetenruimte, sportstoelen vóór met lendensteunen en Driving Profiles (niet voor 1.0 TSI). Bovendien rolt het topmodel op 17 in plaats van 16 inch wielen. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10