zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Laatste ronde voor Nissan GT-R Track Edition

 

28 maart 2017 - De 'gewone' Nissan GT-R mag sinds de recente facelift dan iets civieler zijn geworden, wie het gaspedaal diep genoeg vloert zal alsnog het beest erin losmaken. Dat geldt in het bijzonder voor de Nismo-versie maar evengoed deze Track Edition, die Nissan zowaar nog weer iets heeft weten aan te scherpen.

Wanneer je de reguliere GT-R, de Track Edition en de GT-R Nismo zou loslaten op een circuit en de coureurs achter elk stuurwiel doen niet voor elkaar onder dan zou het een 3-2-1-podium moeten worden. Oftewel, de Track Edition betreft het 'tussenmodel' van de reeks of, zoals Nissan het liever zegt, 'een Nismo voorzien van dezelfde technische specificaties als de reguliere versie'. Een serieus te nemen machine met 570 pk dus, zoals eigenlijk elke GT-R dat is.



Op scherp
Omdat er wat te wensen moet overblijven (duidend op de volledig nieuwe generatie die in de pijplijn zit) zitten de verbeteringen bij de GT-R Track Edition echt in de marge. Zo is de motorkap verstevigd wat bijdraagt aan een verbeterde stabiliteit op hoge snelheden. Ook de carrosseriestructuur is " via de puntlasmethode " op enkele punten nog ietsje meer verstevigd voor hetzelfde doel. De ophanging komt weg bij Nismo en resulteert in een nog scherper weggedrag.Andere updates zijn vooral visueel van aard, zoals nieuwe kleurtjes en het uitbreiden van de features die voor de nodige comfort en luxe moeten zorgen. Leuk om te weten, maar eigenlijk dient de GT-R Track Edition maar een doel: ongegeneerd knallen! Op de New York Auto Show zal de vernieuwde GT-R Track Edition officieel worden gepresenteerd.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10