zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Audi Sandbox maakt kinderfantasieën nog echter

 

13 maart 2017 - Niemand kan zo fantaseren als een kind. Men neme wat zand, een schepje, een emmertje en enkele vormpjes en voilà , de wildste fantasieën ontspruiten zich. Met dat gegeven ging Audi Noorwegen aan de haal in combinatie met de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality. Het resultaat daarvan heet Audi Sandbox en is ronduit verbluffend. Spelen met zand zal nooit meer hetzelfde zijn.

Audi Sandbox is bedacht en gemaakt in samenwerking met het eveneens Noorse POL. Samen kwamen ze op het idee om gecreëerde landschappen " door kinderen of volwassenen " in de zandbank nog wat echter te laten voelen via Virtual Reality.



Digitaal in kaart brengen en gaan!
De werking van Audi Sandbox is relatief simpel: je creëert in een zandbank je favoriete landschap dan wel parcours waar je doorheen wilt crossen, laat deze door de Sandbox-laser digitaal in kaart brengen, even wachten op de eentjes-en-nulletjes-converter en je eigen 3D-speeltuin ligt aan je voeten. Wel eerst de VR-bril opzetten natuurlijk.

Toeren door het land
De enige beschikbare auto is " hoe kan het anders " de nieuwe Q5. Mocht dat een manco zijn, volg dan vooral niet de Audi Sandbox-demonstratiekaravaan die momenteel door Noorwegen toert. Maar wedden dat je dat stilletje wel graag doet om de ultieme digitale proefrit te kunnen maken? Want wie wil zich nu weer onvervalst kind voelen"¦ Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10