zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nieuwe Opel Insignia vanaf € 33. 695,-

 

17 februari 2017 - Opel wil geïnteresseerden graag het weekend in sturen met de prijzen van de Insignia Grand Sport en Sports Tourer en wij fungeren in dat geval met alle plezier als doorgeefluik. Hier komen ze!

Rijden kan helaas nog niet. Zelfs het officiële publieksdebuut " tijdens de Autosalon van Genève " moet nog plaatsvinden. Maar prijzen zijn er dus al wel. (Blinde) orders neemt Opel dan ook alvast met alle plezier aan.Wel eerst minstens € 33.695,- toezeggen, want voor dit geld wisselt de voordeligste Insignia Grand Sport van eigenaar. In het vooronder doet dan de 1.5 liter Turbo met 140 pk dienst, gekoppeld aan een manuele 6-bak. Liever het schakelen aan een automaat overlaten? Dat kan ook. Hiervoor geldt een meerprijs van € 3.000,- en krijg je er tegelijk 25 extra paardenkrachten bij. Voorzien van handbak is de 165 pk sterke 1.5 Turbo er overigens vanaf € 34.195,-.De 2.0 Turbo is derde optie op het benzinepalet en met deze topper maak je ineens een flinke stap in vermogen, maar ook prijs. Het blok levert namelijk liefst 260 pk en de prijs begint bij € 58.495,-. Een nieuwe 8-traps automaat en 4x4-aandrijving zijn dan wel inbegrepen.



Dieselen
Dieselen met de nieuwe Insignia is mogelijk met een 1.6 of een 2.0 liter CDTI. Die eerste is er in een 110 pk en een 136 pk sterke variant en enkel die laatste is te koppelen aan een automaat. Prijzen beginnen bij € 34.895,- voor de basisdiesel en bij € 38.895,- voor laatstgenoemde. Enkel die 26 pk extra aan dieselkracht? Daarvoor vraagt Opel € 1.000,-. Als dieseltopper wordt een tweeliter naar voren geschoven, goed voor 170 pk, gekoppeld aan een handbak. Een automaat is niet verkrijgbaar op dit model. De prijs? Tegen € 38.895,- is deze de uwe.

En de Sports Tourer?
Begrijpelijke vraag. Komt 'ie dan. Voor wie meer oren heeft naar de zeer ruimtelijke Insignia Sports Tourer: de meerprijs daarvoor bedraagt telkens € 1.250,- bovenop de tarieven van de vijfdeurs Liftback. Kortom, de prijzen hiervan beginnen bij € 34.945,- voor de 1.5 Turbo. Dieselen kan (vooralsnog) enkel met de 2.0 CDTi en die kost € 40.145,-. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10