zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Mercedes prijst C 350e plug-in hybrid (7% bijtelling)

 

2 februari 2015 - Nu is het zeker. De onder leaserijders mateloos populaire Volvo V60 plug-in hybrid krijgt er een serieuze concurrent bij in de vorm van de C 350e plug-in hybrid. Ook die is goed voor 7% bijtelling en Mercedes-Benz heeft daarvan nu de prijzen bekend gemaakt.

De C 350e plug-hybrid is verkrijgbaar als vierdeurs sedan en als extra ruime Estate en beide carrosserievarianten zijn bedeeld met de in de inleiding al genoemde aantrekkelijke bijtelling. Onmiddellijk naar de dealer hollen als werknemer met een leaseauto als secundaire voorwaarde heeft echter geen zin als je werkgever een leaseauto met dieselmotor verplicht en deze sowieso niet meer dan een halve ton mag kosten.



Prijzen
Zoals dat gaat met bijzondere modellen van een premiummerk is de Mercedes C 350e plug-in hybrid niet voor iedereen weggelegd. Diens prijs start namelijk bij € 57.995,- voor de Sedan-variant en de Estate kost minstens € € 59.995,-. Pittig, maar anderzijds marktconform als we de Volvo V60 plug-in hybrid erbij pakken. Die Zweed is er immers, op vijf euro na, ook vanaf 60 mille.

Niet van het benauwde
Zijn de eerdergenoemde criteria niet aan de orde en vormen dit soort aanschafprijzen geen barrière, dan zit je met de C 350e gebeiteld. Mercedes rust de spaarzame C-klasse namelijk behoorlijk rijk uit met zoal luchtvering, LED-verlichting, automatische airconditioning, het Garmin-navigatiesysteem, keyless go-startfunctie, het spiegelpakket, stoelverwarming en een automaat. Kopers kunnen daarnaast kosteloos kiezen tussen de Exclusive of de Avantgarde, respectievelijk de klassiek en sportief getinte uitvoering.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   1 reactie

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Hans de Kok  |   | 
17-03-2015
 | 
10:03 uur
Ik heb zo het vermoeden dat in de autoklasse boven de € 60.000,- de koper niet zo afgaat op het percentage bijtelling. Het geld is er toch wel. Bovendien kennen we de werkwijze van de overheid bij dergelijk soort zaken toch wel: eerst korting verstrekken op belastingen en als er vervolgens genoeg mensen hier op in gaan dan wordt de korting weer geschrapt!

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10