zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Audi A6 en A7 Sportback competition te bestellen

 

23 januari 2015 - Al weer driekwart jaar geleden maakte Audi melding van de A7 competition, een koppelbeul ter viering van 25 jaar TDI. En die zal ook in ons land te koop zijn, bijgestaan door de nu geïntroduceerde A6 competition.

Officieel staan de beide competition-modellen te boek als A7 Sportback en A6 3.0 TDI BiT competition. Een behoorlijke mond vol, maar daar is de techniek onderhuids ook naar. Want wat te denken van 326 pk en liefst 650 Nm voor elk?! Dat zijn respectabele cijfers. In overboost-modus is er zelfs nog van 20 pk extra te genieten, waarmee 100 km/h binnen 5 seconden op de klok staat. Wie had dat gedacht vijfentwintig jaar geleden. Allicht zelfs Audi niet.



Uiterlijk machtsvertoon
Net als de A7 Sportback competition is de A6 competition herkenbaar aan een sportief stylingpakket à  la S-line, een verlaagd onderstel en buitenspiegelkappen in het zwart. Daarnaast rolt deze nieuwe dieseltopper standaard op 20 inch hoogglans zwart gespoten lichtmetalen velgen en is er op het voorste wielscherm een speciaal V6 T-embleem te vinden. Ook de uitlaatsierstukken zijn in hoogglans zwart afgelakt, terwijl de remklauwen juist een likje rode verf kregen. De A6 competition is er ook als Avant. Die krijgt als extra zwarte dakrailing mee. Van binnen wordt er getrakteerd op het bekende S line-interieur, Valcona-lederen stoelen met S line-emblemen en zwart/aluminium Beaufort-eikenhoutinleg.

Nu bestelbaar
Wachten op de Audi A6 en A7 Sportback competition hoeft niet langer. Beide zijn per direct te bestellen voor respectievelijk € 85.060,- en € 97.890,-. De A6 Avant competition is er vanaf € 89.090,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10