zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Dit kost de nieuwe Audi TT Coupé

 

17 juli 2014 - Vanaf acht augustus is de gloednieuwe Audi TT Coupé te bestellen. Hoog tijd om de spaarrekening alvast te controleren op voldoende saldo. Rijden in de Duitse sportauto vergt minimaal een investering van € 45.800,-. Rijden kan in november.

Audi heeft opnieuw veel progressie geboekt met de nieuwe lichting TT. Zo levert het Duitse merk de derde generatie bijvoorbeeld standaard met het innovatieve, volledig digitale instrumentenpaneel genaamd Audi virtual cockpit. Middels dit display kan de bestuurder zelf kiezen welke informatie wordt weergegeven. Een andere noviteit is de ventilatieroosters met geïntegreerde bediening én functioneringsweergave van de airconditioning.



Optielijst
Naast het Audi virtual cockpit beschikt elke TT Coupé standaard over 17-inch lichtmetalen velgen, Xenon plus-verlichting, sportstoelen, Isofix op de bijrijdersstoel, MMI radio, cruise control en licht-/regensensor. Voor de modellen met de TFSI-motor komen daar ook cameragebaseerde verkeersherkenning en active lane assist bij.Uiteraard kun je dit gemakkelijk uitbreiden met een Pro Line-, Pro Line Plus- en Pro Line S-uitvoering. Standaard beschikken deze varianten over bijvoorbeeld MMI navigatie Plus, comfortairconditioning, lichtpakket en parkeerhulp. Bij de Pro Line Plus- komen daar onder meer LED-koplampen, lederen bekleding en het Bang & Olufsen Sound System bij. Helemaal het onderste uit de technologische kan halen? Bestel dan de Audi Matrix LED-verlichting. Dit systeem maakt dankzij de individueel aan te sturen LED-diodes het mogelijk om met grootlicht te rijden zonder daarbij tegenliggers te verblinden.

Benzine of diesel
Wanneer de nieuwe TT Coupé in november op de markt verschijnt is er keuze uit drie aandrijflijnen. Het programma begint met de 230 pk sterke 2.0 TFSI met handgeschakelde zesversnellingsbak. Liever het schakelen aan Audi overlaten? Dat kan met de evenzo krachtige 2.0 TFSI quattro met een zestraps S tronic automaat. Vierwielaandrijving is dan tevens standaard. De beide modellen kosten respectievelijk € 45.800,- en € 52.600,-. Tevens levert Audi de TT Coupé met de 184 pk sterke 2.0 TDI in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Saillant detail, deze € 46.700,- kostende sportcoupé valt in de 20% bijtellingscategorie!Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10