zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
vaknieuws
 

Horeca steekt oud-Hollandse keuken in nieuw jasje

11 januari 2011 - De oud-Hollandse keuken komt langzamerhand terug in de horeca. Filterkoffie, traditionele Nederlandse groenten en hutspot staan weer op de menukaart van menig horeca-ondernemer. `Slow coffee`, zoals de filterkoffie wordt genoemd, is weer helemaal in en steeds meer horecaondernemers komen terecht bij Screaming Beans. Deze espressobar en coffeeacademy in de Amsterdamse Hartenstraat biedt cursussen slow coffee. Screaming Beans is een van de weinig bedrijven die filterkoffie verkopen in Nederland. Wereldwijd komt driekwart van de koffie uit een filterapparaat.
Bron: Profnews
 
 Doorsturen   1 reactie
 

 
reacties
 
Middelkoop Keukens - Gert Middelkoop  |   | 
30-09-2015
 | 
13:17 uur
De oud hollandse keuken is dan ook op culinair gebied nog altijd veel-gevraagd. Ik denk niet dat dat ooit zal veranderen, en zouden we dat überhaupt willen?

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10