zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Horeca steekt oud-Hollandse keuken in nieuw jasje



Naast filterkoffie komt het Hollandse eten helemaal terug in de horeca, zo verwacht foodtrendwachter Hans Steenbergen. Hij spreekt over Hollands eten op de Horecava waar 530 exposanten aan horecaondernemers laten zien welke trends en gadgets dit jaar in zijn. Het Hollands eten steekt wel in een nieuw jasje. Niet gewoon meer hutspot, maar bijvoorbeeld hutspot verwerkt in ravioli, zoals deze wordt aangeboden bij restaurant Wilde Zwijnen.

Van de 1.900 horecaondernemers denkt 40% dat de resultaten van hun bedrijf met innovaties kunnen worden verbeterd. De meesten denken daarbij aan andere aankleding of nieuwe interieur. 36% is van mening dat andere eten en drinken meer rendement oplevert, bijna een derde denkt dat de dienstverlening het verschil kan maken.

Bron(nen):
Het Parool (10-1-2011)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10