zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
vaknieuws
 

Toprestaurants voelen hete adem van crisis

29 juni 2009 - De crisis heeft grote gevolgen voor menig toprestaurant. Volgens Gijsbert Bianchi, eigenaar van het Amsterdamse restaurant Zuid Zeeland en voorzitter van de sector restaurants van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), is de omzet van de toprestaurants de afgelopen periode 15 tot 20% gedaald.
Bron: Profnews
 
 Doorsturen   2 reacties
 

 
reacties
 
Ton  |   | 
1-07-2009
 | 
05:32 uur
Uit eten is geen fun meer voor de rokers. Die staan nu massaal buiten. Dat is in iedergeval waarom ik niet meer uitkijk naar een etentje en wellicht ook van invloed op de horeca in zijn totaliteit. Er zijn restaurants die de roker gewoon voor de ingang laten roken, dat is werkelijk schandelijk. Ja dan moet je maar stoppen met roken zullen er wel weer velen roepen nu. *zucht*
Club Champagne - Steven de Root  |   | 
6-08-2015
 | 
16:00 uur
''... Comité Champagne blijkt dat de export van champagne in de eerste drie maanden van 2009 zo`n 35% lager lag dan in 2008.''

Dat champagne een luxeproduct is staat buiten kijf, toch zijn dit wel érg harde dalingen. Gelukkig gaat het anno 2015 weer een stuk beter met de markt!

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10