zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
artikelen
 

Zo wordt u succesvol op elk gebied

Door: Frank van Marwijk
 
Is dit niet wat u altijd hebt gewild? Een bestseller schrijven, een flitsende presentatie houden, elke klant voor u weten te winnen, een muziekinstrument bespelen, meerdere talen spreken? En dat alles leert u door alleen maar dit artikel te lezen? Zeker! Dit alles heeft te maken met uw mindset. En hiervoor kunt u veel leren van de mensen die al eerder succesvol bleken te zijn: bestseller auteurs, key note speakers, topverkopers, muzikale talenten, uitvinders en polyglotten. Velen van hen werden succesvol, simpelweg door de dingen anders aan te pakken dan de meeste mensen doen.

Een andere manier van aanpak
In mijn vorige artikel schreef ik over het anders leren van talen. Ik verwees daarbij naar polyglotten  waaronder Steve Kaufmann. Polyglotten zijn mensen met een hoge graad van taalbeheersing in verschillende talen. Ze spreken meerdere talen vloeiend, wat kan variëren van 3 talen tot (in het geval van Steve Kaufmann) wel 20 talen of meer. Fantastisch, denkt u misschien, maar ík heb daarvoor niet de juiste genen en/of een talenknobbel. Wat zij kunnen, zou ik nooit kunnen! Daar denken de polyglotten zelf anders over. Zij zien hun talent niet als een aangeboren supervermogen. Wel zijn ze van mening dat ze een andere manier van aanpak hanteren dan de standaard methode. En die andere aanpak die – in dit geval – polyglotten hanteren, kunt u toepassen op elk ander gebied.
 

Gratis toegang

Alleen geregistreerde abonnees hebben toegang tot deze pagina.

Registratie is volledig gratis en geeft u direct toegang tot het opgevraagde document of artikel en tot honderden andere checklists, artikelen, contracten en tests & tools.

GRATIS REGISTREREN
 
Bent u al abonnee, vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in:

E-mailadres:
Uw persoonlijke wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
 
 
Softwareontwikkeling goedkoper en in hogere versnelling met ontwikkeling door ’leken’
Innovaties in de houthandel: welke nieuwe technologieën en trends zijn er in de houtindustrie en wat betekenen ze voor bedrijven?
Zakelijk financial leasen om verschillende redenen interessant
reacties
Hoe kunnen banken en financiële instellingen reageren op COVID-19? (2) 
Mannen en vrouwen reageren verschillend op stress (1) 
De beste banen van Nederland voor 2023 vind je in de financiële sector en ICT (1) 
Kleine consultancybedrijven niet opgewassen tegen digitale slagkracht grote spelers  (1) 
Nederlander shopt evenveel of meer online in 2023 (2) 
Gestreste Nederlander flink aan de koffie (4) 
25 procent jongeren werkt buiten kantoortijd om niet gestoord te worden  (1) 
top10