zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
webloggers
 

Pieter Frijters

Pieter Frijters geeft motivatietrainingen en staat bekend vanwege zijn unieke ''sneltraining'' Spreken in het Openbaar.Daarnaast heeft hij een burnout- depressie- en fobiepraktijk in Waddinxveen (Frijters Mind Tuning). Hij is Nederlands bekendste deskundige op dit gebied. Pieter Frijters is tevens auteur van de boeken: Van fobie naar Vrijheid en Meester over je gedachten. Onlangs verscheen 5 jaar ouder, 10 jaar jonger met bijbehorende website 5-10.nl
Pieter Frijters pieter@mindtuning.nl
 
 
 

Weblog`s van Pieter Frijters :

 

Waarom gebruiken Rutte en Obama nooit PowerPoint?

Door: Pieter Frijters , 26 maart 2012
Powerpoint is leuk voor mensen die niet zeker zijn van hun presentatie of die spreekangst hebben. Je kunt de aandacht van jezelf namelijk verplaatsen naar Powerpoint of Prezi. Maar heeft het meerwaarde? En voor wie heeft het meerwaarde? Een presidentskandidaat zal beslist nooit  powerpoint gebruiken en daar is een goede reden voor.
  Lees verder...
 

Dubbel burn-out

Door: Pieter Frijters , 05 februari 2012
Er is al veel gezegd en geschreven over burn-out. Maar nog niets over dubbel burn-out. Dubbel burn-out is burn-out gecombineerd met een niet-reële angst. Dubbel burn-out komt vier keer vaker voor dan een gewone burn-out en vraagt om een speciale aanpak en veel kundigheid van de specialist. Hoe herken je dubbel burn-out en wat kun je er zelf aan doen?
  Lees verder...
 

Zes verrassende presentatietips

Door: Pieter Frijters , 01 januari 2012
Er zijn tienduizenden ondernemers en managers die het liefst iedere speech uit de weg gaan. Heel begrijpelijk, omdat iedereen kijkt en luistert en niemand wil afgaan. Je kunt je publiek moeilijk vragen om het nog een keer over te doen. Maar hoe krijg je de smaak te pakken en geeft presenteren je uiteindelijk een kick?
  Lees verder...
 

Zo houdt u uw goede voornemens vol

Door: Pieter Frijters , 10 januari 2011
Heeft u ook goede voornemens voor 2011? Bent u 1 januari definitief met roken gestopt? Of bent u direct begonnen met afvallen? Gaat u voortaan vier keer per week sporten of drinkt u ineens door de week geen alcohol meer? Of gaat u minder werken en meer tijd maken voor uw gezin? Maar wat nou als het niet lukt? Wat zijn de gevolgen voor u zelf en uw omgeving?
  Lees verder...
 
< vorige 1 2
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10