zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste webhosting?

2 oktober 2019 - Sta jij op het punt om te kijken naar de mogelijkheden van webhosting? Dan is het zeker aan te raden om je te verdiepen in de mogelijkheden. Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat alles soepel verloopt en dat je een pakket aanschaft die voldoet aan jouw verwachtingen. Om deze reden zullen we hieronder kort stilstaan bij de punten waar je op moet letten om verkeerde beslissingen te voorkomen.
 

Kijk altijd naar opslagruimte


Het is altijd goed om vooraf goed te kijken naar de mogelijkheden van de beschikbare opslagruimte. Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je voldoende ruimte hebt en daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden. Als je dit namelijk achteraf doet, dan kan het voorkomen dat je niet voldoende opslagruimte hebt en niet al je webpagina’s online staan.
Type hosting
Daarnaast is het ook altijd goed om te kijken naar het type webhostingbedrijf. Je kunt ervoor kiezen om te kijken naar een shared webhostingpakket, maar hierbij zit je met meerdere websites op één hostingpakket wat uiteindelijk kan leiden tot vertraging van de snelheid. Wil je zeker zijn van de snelheid, dan is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden voor het aanschaffen van een dedicated server. Een dedicated server is eigenlijk een hostingserver die alleen van jou is. Hierbij ben je er zeker van dat de snelheid niet achteruit gaat vanwege andere websites en weet je zeker dat je een snelle website hebt. Het nadeel is wel dat de kosten hoger zijn, maar dat is het zeker waard. Snelle hosting heeft namelijk een beter effect op jouw potentiële klanten, maar ook op Google. Een van de factoren die een rol speelt bij de bepaling van de positionering van een website in zoekresultaten is de snelheid ervan.

Veiligheid
Het is ook altijd goed om te kijken naar een bedrijf die je kan helpen op het gebied van de veiligheid omtrent een webshop. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor Proserve. Dan weet je zeker dat je met een partij in zee gaat die de kwaliteit en veiligheid van jouw website kan garanderen en dat is wel zo prettig als je online de markt op gaat!
 

 
 Doorsturen   1 reactie  

 
 
reacties
 
Nigel van Blog maken  |   | 
3-10-2019
 | 
21:15 uur
Een goede hosting moet Europees zijn, en ik kan adviseren een VPS te nemen. Geen shared hosting, waardoor je met veel verschillende websites op een server host. Zo beïnvloeden andere websites de snelheid van jouw website.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Doorontwikkeling en zelfontplooiing blijft belangrijk, ook voor managers
reacties
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis (1) 
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten  (1) 
Weg met CV’s en brieven!  (1) 
Coaching in negen stappen (1) 
Aanbod commercieel vastgoed verder gedaald (1) 
Het beste van twee werelden: een ondernemerscultuur bouwen in uw organisatie (1) 
1,6 miljoen Nederlandse auto's rijden nog door op winterbanden (1) 
top10
Weg met CV’s en brieven!
Top vijf banen die meest in trek zijn bij sollicitanten
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis
Hoe thuiswerken intelligenter – en veiliger – wordt
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten
De impact van het coronavirus op het vak van Assistants
Sales, marketing en corona: licht aan het einde van de tunnel?
Vijf manieren waarop dienstverleners hun businessmodel kunnen aanpassen aan de 1,5 meter economie
Vier adviezen die organisaties tijdens en na corona-crisis laten excelleren
Van data verzameling naar gegevensminimalisatie
meer top 10