zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

De juiste planning voor een feilloze bedrijfsverhuizing

17 augustus 2019 - De inhoud van dit persbericht is niet afkomstig van de redactie van Managersonline.nl en derhalve niet journalistiek getoetst.

Als je pas je eigen bedrijf hebt opgericht, dan komen er veel dingen bij kijken. Niet enkel het administratieve gedeelte, maar ook het aantal medewerkers die je in dienst moet nemen. Vaak groeit een bedrijf binnen de kortste keren en zit je binnen een mum van tijd bijna op elkaars lip op de werkvloer. Wellicht dat je al eerder aan een nieuwe locatie hebt gedacht, maar ben je dit blijven uitstellen. Er zijn een aantal punten waar je aan dient te denken voordat je deze stap zet en je oude pand in te ruilen voor iets nieuws.

Een geschikte locatie en de kosten


Het is als eerst erg belangrijk om te oriënteren naar beschikbare bedrijfspanden. Dit dient op een locatie te zijn waar je werknemers en jouw klanten makkelijk kunnen komen. Het pand dient geschikt te zijn voor het aantal werknemers en naar jouw wens ingericht te kunnen worden; dit in verband met een eventuele verbouwing. Een ander belangrijk punt is het financiële plaatje. Ga na wat de huurprijs is - het liefst inclusief alle extra kosten, zoals servicekosten, extra parkeerplaatsen etc. Zorg er voor dat je deze kosten zwart op wit hebt staan en denk hier dan nog rustig even over na. Zijn de kosten per maand haalbaar met het budget wat jij in gedachte hebt? Het is namelijk erg vervelend als dit niet het geval is en je daar helaas te laat achter komt. 

Zelf verhuizen of een bedrijf inhuren?
Wanneer je een geschikte locatie tegen een redelijke prijs hebt gevonden, is het belangrijk om een duidelijke planning te maken. Schrijf alles op op de ouderwetse manier, zodat je kan afvinken wat gedaan is. Noteer naast elk punt wie er verantwoordelijk voor is. Het verhuizen zal een klus zijn waar meer mensen bij moeten helpen. Denk bijvoorbeeld aan het transporteren van de meubels en computers. Een bedrijf inschakelen is in dit geval erg handig. Een zeer ervaren en professioneel verhuisbedrijf is Verhuisbedrijf Draagkracht. Zij beschikken over genoeg mankracht en weten wat zij moeten doen. Mocht je oude kantoor niet op de begane grond gelegen zijn, bedenk dan hoe je alle spullen naar beneden krijgt. Een verhuislift huren is hierbij een goede optie. 
 
Goedkopere abonnementen overwegen
Wanneer je alle meubels hebt laten transporteren naar je nieuwe pand, dan denk je dat het meeste wel is gedaan. Dit is voor een groot deel ook zo. Maar juist een grote verhuizing kan veel kosten met zich meebrengen. Daarom is het verstandig om bepaalde zaken na te gaan, zoals het oude telefoon en internet contract. Vaak neemt een bedrijf een alles in 1 pakket speciaal voor zakelijk gebruik. Alleen als je al een aantal jaar bij een bedrijf zit, dan wordt het contract automatisch verlengd na één of twee jaar - afhankelijk per contract. Dit betekent dat je het reguliere bedrag betaalt zonder een beloning of een cadeau van de provider. Daarom is het handig om verschillende providers te vergelijken op kwaliteit, prijs en service. Je zult zien dat je uiteindelijk goedkoper uit bent voor een aantal maanden, misschien wel een jaar. In elk contract staat tot wanneer je hier aan bent gebonden. Na deze periode kan je weer op onderzoek uit gaan en nog meer profiteren van kortingen. 
 

 
 Doorsturen   1 reactie  

 
 
reacties
 
Sirelo - Verhuizen  |   | 
10-09-2019
 | 
15:56 uur
Goed artikel. Het klopt inderdaad dat je aan heel veel zaken moet denken indien je gaat verhuizen. Op ons platform Sirelo is ook nog heel veel aanvullende informatie beschikbaar, wellicht ook waardevol te raadplegen na het lezen van dit artikel.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Verbeter in 10 stappen je e-mail marketing [ebook]
In het ebook ‘Verbeter in 10 stappen je email marketing’ van Spotler ontdek je snel of je op de goede weg bent en waar je nog extra stappen kunt zetten. Denk aan bestandsgroei, dynamische content, A/B-testen, datakoppelingen en meer. Benieuwd?
Download het ebook
Lees verder
Ergonomisch werken is gezond werken
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Vrouwen voorop in de rum-sector (1) 
Betere werksfeer vermindert werkstress (1) 
Eerlijke collega’s belangrijk voor werkgeluk (1) 
Banner leidt opvallend vaak naar online zoekopdracht (1) 
Noorwegen populair onder camperaars (1) 
Dit kost een uur parkeren op de drukste luchthavens in Europa (1) 
De voordelen van content marketing (1) 
top10
Nooit meer een ‘Blue Monday’!
Outplacement vaker succesvol, niet voor oudere medewerkers
Eerlijke collega’s belangrijk voor werkgeluk
36 procent van de werknemers komt niet los van het werk
Betere werksfeer vermindert werkstress
Arnoud van Vliet verkozen tot ‘MVO-manager van het jaar’ 2019
Zestigplusser is zich niet bewust van gevaren openbare wifi
Stoomcursus ‘nieuwe IT-ontwikkelingen’ toont directies waar winst te behalen valt
Vandaag Filevrije Dag
Hoe meer energiebronnen, hoe kleiner de kans op uitval
meer top 10