zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Ontwikkelingen in de markt van drukwerk

12 maart 2019 - De inhoud van dit persbericht is niet afkomstig van de redactie van Managersonline.nl en derhalve niet journalistiek getoetst.

We zien tegenwoordig minder drukwerk dan vroeger. Logisch natuurlijk, met al die digitalisering. Toch is drukwerk zeker niet overbodig geworden! Denk bijvoorbeeld maar aan flyers en visitekaartjes, deze kan je bijna niet vervangen. Drukwerk kan dus nog steeds erg belangrijk zijn, maar heeft deze branche zich ook verbeterd de laatste jaren? 

Jazeker, misschien zou u op het eerste ogenblik geen ontwikkelingen kunnen bedenken, maar ze zijn er absoluut. Bent u benieuwd naar welke ontwikkelingen deze branche de laatste jaren heeft doorgemaakt? Dan informeren wij u hier graag over. Op deze manier kunt u zelf ook bepalen wat voor mogelijkheden u allemaal met drukwerk heeft.Kwaliteit wordt steeds belangrijker
Terwijl u vroeger misschien nog wegkwam met een simpele flyer, is dit tegenwoordig absoluut niet meer het geval. Drukwerk moet van hoge kwaliteit zijn, of het nou om een flyer of om een visitekaartje gaat. Worden er foto’s gebruikt? Dan is het belangrijk dat de foto’s haarscherp zijn. Letters moeten het perfecte lettertype hebben en kleuren moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Consumenten zijn de mooiste digitale plaatjes gewend. U zal er dus voor moeten zorgen dat uw drukwerk van hoge kwaliteit is. Bent u nog op zoek naar een drukker die in staat is om drukwerk van hoge kwaliteit te leveren? Dan is het aan te raden om te kiezen voor Drukwerkdeal.nl. Hier krijgt u gegarandeerd drukwerk van de hoogste kwaliteit.

Printing on demand wordt populair
Bij printing on demand worden meestal kleine hoeveelheden geprint. Dit is natuurlijk heel anders dan het printen van duizenden flyers tegelijk, zoals dit vroeger vaak gebeurde. Natuurlijk is het printen van grote hoeveelheden nog steeds mogelijk, maar printing on demand is iets dat we steeds vaker gaan zien. Kleinere hoeveelheden persoonlijker drukwerk worden dus een stuk belangrijker. Over persoonlijk gesproken, ook dit is natuurlijk een groot voordeel van drukwerk.

Drukwerk blijft persoonlijk
Waarom blijft drukwerk bestaan, ondanks de digitalisering? Omdat drukwerk nou eenmaal een stuk persoonlijker is dan een digitaal document. Vooral wanneer er voor printing on demand gekozen wordt, is het drukwerk vaak een stuk persoonlijker dan een bijlage in de e-mail. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom er vaak nog voor drukwerk gekozen wordt. Visitekaartjes mogen natuurlijk ook nooit ontbreken. Het is altijd prettig wanneer jij je visitekaartje mee kunt geven als dit toevallig net even nodig is! Drukwerk blijft – de komende jaren – dus relevant!

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Managers onderschatten cyberdreigingen massaal
reacties
Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren  (1) 
Nieuwe, sportieve BMW 128ti heeft historisch verantwoorde naam (1) 
De coronasituatie is het ideale moment voor SEO en online marketing (2) 
Fiets naar uw Werk Dag: Het westen van Nederland en jongeren pakken het meest de fiets naar het werk (1) 
Terug naar het vroegere normaal is geen optie, streef daarom naar een beter normaal (1) 
Zakelijk vastgoed daalt in 2021 met zes procent in waarde  (1) 
Netto maandsalaris van Nederlander met modaal inkomen stijgt met 45 euro (1) 
top10
De coronasituatie is het ideale moment voor SEO en online marketing
Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie
Een op vijf stoort zich aan partner wanneer ze samen series kijken
Slechts kwart collega’s voelt zich echt veilig op kantoor
Fiets naar uw Werk Dag: Het westen van Nederland en jongeren pakken het meest de fiets naar het werk
Global Wealth Report 2020 van Allianz: Welvaartsimmuniteit
Vier technologietrends die managers in de gaten moeten houden
Nederlanders willen vaker koffie buiten de deur
Een anderhalvemeterkantoor inrichten is geen onmogelijke opgave
Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren
meer top 10