zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Ontwikkelingen in de markt van drukwerk

12 maart 2019 - De inhoud van dit persbericht is niet afkomstig van de redactie van Managersonline.nl en derhalve niet journalistiek getoetst.

We zien tegenwoordig minder drukwerk dan vroeger. Logisch natuurlijk, met al die digitalisering. Toch is drukwerk zeker niet overbodig geworden! Denk bijvoorbeeld maar aan flyers en visitekaartjes, deze kan je bijna niet vervangen. Drukwerk kan dus nog steeds erg belangrijk zijn, maar heeft deze branche zich ook verbeterd de laatste jaren? 

Jazeker, misschien zou u op het eerste ogenblik geen ontwikkelingen kunnen bedenken, maar ze zijn er absoluut. Bent u benieuwd naar welke ontwikkelingen deze branche de laatste jaren heeft doorgemaakt? Dan informeren wij u hier graag over. Op deze manier kunt u zelf ook bepalen wat voor mogelijkheden u allemaal met drukwerk heeft.Kwaliteit wordt steeds belangrijker
Terwijl u vroeger misschien nog wegkwam met een simpele flyer, is dit tegenwoordig absoluut niet meer het geval. Drukwerk moet van hoge kwaliteit zijn, of het nou om een flyer of om een visitekaartje gaat. Worden er foto’s gebruikt? Dan is het belangrijk dat de foto’s haarscherp zijn. Letters moeten het perfecte lettertype hebben en kleuren moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Consumenten zijn de mooiste digitale plaatjes gewend. U zal er dus voor moeten zorgen dat uw drukwerk van hoge kwaliteit is. Bent u nog op zoek naar een drukker die in staat is om drukwerk van hoge kwaliteit te leveren? Dan is het aan te raden om te kiezen voor Drukwerkdeal.nl. Hier krijgt u gegarandeerd drukwerk van de hoogste kwaliteit.

Printing on demand wordt populair
Bij printing on demand worden meestal kleine hoeveelheden geprint. Dit is natuurlijk heel anders dan het printen van duizenden flyers tegelijk, zoals dit vroeger vaak gebeurde. Natuurlijk is het printen van grote hoeveelheden nog steeds mogelijk, maar printing on demand is iets dat we steeds vaker gaan zien. Kleinere hoeveelheden persoonlijker drukwerk worden dus een stuk belangrijker. Over persoonlijk gesproken, ook dit is natuurlijk een groot voordeel van drukwerk.

Drukwerk blijft persoonlijk
Waarom blijft drukwerk bestaan, ondanks de digitalisering? Omdat drukwerk nou eenmaal een stuk persoonlijker is dan een digitaal document. Vooral wanneer er voor printing on demand gekozen wordt, is het drukwerk vaak een stuk persoonlijker dan een bijlage in de e-mail. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom er vaak nog voor drukwerk gekozen wordt. Visitekaartjes mogen natuurlijk ook nooit ontbreken. Het is altijd prettig wanneer jij je visitekaartje mee kunt geven als dit toevallig net even nodig is! Drukwerk blijft – de komende jaren – dus relevant!

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Is uw volgende zakelijke leaseauto een Tesla?
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Helft Nederlanders kan op vakantie werk niet loslaten (2) 
Tesla wil meer geld ophalen (1) 
Generatie Z is het meest productief op een druk kantoor (1) 
Record aan kwetsbaarheden zorgt voor meer innovatie in cybersecurity (1) 
HR heeft nauwelijks invloed op de scholingsintentie van medewerkers (1) 
Werknemer neemt vrij voor ziek huisdier (1) 
Werven van nieuwe medewerker kost meer dan 4. 000 euro per persoon (1) 
top10
Tja, je kunt natuurlijk alles wel relativeren!
Slecht functionerende collega’s grootste stoorzender op het werk
Generatie Z is het meest productief op een druk kantoor
Helft Nederlanders kan op vakantie werk niet loslaten
In Nederland solliciteren vooral flexibele, leergierige en nauwkeurige mensen
Aandachtspunten bij het ontwikkelen van visie
Zo wint u de harten van millennials
60’ers vaker inkomen, minder vaak uitkering of pensioen
B2B-marketeers moeten koopgedrag bekijken om klanten te werven
Zwangere vrouw kent haar rechten op de werkvloer niet
meer top 10