zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Team Nijhuis laat ondernemers kennis maken met digitale marketing dankzij gratis online cursus

8 september 2017 - De inhoud van dit persbericht is niet afkomstig van de redactie van Managersonline.nl en derhalve niet journalistiek getoetst.

Team Nijhuis: "Ik hoop dat we ondernemers kunnen inspireren over wat digitale marketing kan betekenen voor ondernemers", aldus Owner/ Strategy director Gerben Lievers. Waar Lievers het over heeft? Het digital marketing bureau uit Borne heeft haar eerste online cursus digitale marketing voor ondernemers gelanceerd. Ondernemers kunnen in 8 modules van in totaal slechts 90 minuten helemaal gratis digitale marketing leren. 

Gratis digitale marketing cursus 


Met de gratis online cursus voor ondernemers wil Lievers ingaan op de ontwikkelingen van de markt. "Wij zien dat de bewustwording van en over digitale marketing en wat het voor een bedrijf kan opleveren steeds groter wordt. Er zijn steeds meer succesverhalen, maar ook nog steeds mindere verhalen." Vooral die laatste groep klopt steeds vaker aan bij Team Nijhuis. Voor een training of bijscholingscursus op het gebied van digitale marketing. Deze vragen van klanten en relaties zijn door Team Nijhuis gebundeld tot de gratis online cursus. "We leren ondernemers niet de knoppen, maar echt de denkwijze en de filosofie", aldus Lievers. 

Team Nijhuis is dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Maar als je de mogelijkheden niet kent, kun je ze ook niet benutten. "De ondernemer kent zijn business het beste en wij digitale marketing. We willen de ondernemer graag meer leren, zonder dat zij zelf aan de knoppen hoeven te zitten. Zodat het echt 1 + 1 = 3 wordt", aldus Gerben Lievers. Owner / Managing director Stefano Golia vult aan: "Als ondernemer zijnde komt er al verschrikkelijk veel op je pad. Je leest het overal en je weet dat je wat met digitale marketing moet doen. Er is niets mooiers dan dat je al een basis aangeboden krijgt en je als ondernemer de basiskennis leert en hebt. Dan kan je daarna een weloverwogen afweging maken hoe je als ondernemer vervolgens die digitale marketing voor jouw bedrijf inzet." 

Kennis delen met ondernemend Nederland 
De gratis digitale marketing cursus past perfect bij de inbound marketing filosofie van het digital marketing bureau. Kennis is er om te delen en waarom zou je dat ook niet doen middels een gratis online cursus? 

Op de vraag waarom de cursus gratis gegeven worden antwoordt Lievers: 
"Wij geloven dat als je niet kunt delen je niet kunt vermenigvuldigen. Als je samen wilt groeien moet je het wel zo doen. Wij willen dat de cursus voor iedereen toegankelijk is." Team Nijhuis ervaart zelf wat digitale marketing voor bedrijven kan betekenen in termen van meer omzet en wil dit succes graag delen. Bovendien past het bij de transparantie die het digitale tijdperk met zich meebrengt. 

"Natuurlijk, in de cursus geven wij ook wat ‘geheimen’ prijs, daar kun je niet omheen. We geven een stukje van de receptuur weg, bijvoorbeeld over onze inzet van zoekmachine-marketing. Dat is onvermijdelijk." 

Zeker 80 procent van het koop- en oriëntatieproces gebeurt online. Als je daar als ondernemer niet serieus mee bezig gaat en het voor jouw bedrijf implementeert dan heb je geen business meer. "En dat kan echt sneller gaan dan je denkt." Als je klanten jouw bedrijf  niet kunnen vinden en jij niet kan vertellen waarom jouw bedrijf anders is dan de meeste concurrenten. Hoe kun je dan groeien? 

De cursus digitale marketing
De cursus bestaat uit 8 modules, die verschillende onderdelen van digitale marketing van A tot Z behandelen. Onder veel video’s kunnen cursisten oefeningen downloaden om direct zelf aan de slag te gaan met digitale marketing. 

De cursus bestaat uit de volgende modules: 
  • Wat digitale marketing is en waarom dit dé groeimotor is van jouw bedrijf
  • Hoe je jouw ideale klant selecteert met behulp van persona’s
  • Ontdek het beroemde See, Think, Do, Care marketingmodel van Google
  • Waarom optimale vindbaarheid in Google leidt tot meer leads en omzet
  • Hoe je jouw marketingbudget kunt bepalen en hoe je alles meetbaar maakt
  • Of je digitale marketing zelf moet doen of moet uitbesteden
  • Hoe je een bureau selecteert voor digitale marketing
Ontdek hoe ruim 500 bedrijven zijn gegroeid dankzij de digitale marketing review
Inmiddels hebben zich al ruim 100 ondernemers ingeschreven voor de cursus. Inschrijven voor de gratis online cursus kan eenvoudig via https://google.teamnijhuis.com/nl/cs/introductie-digitale-marketing-voor-ondernemers 

Over Team Nijhuis 
Als digital marketing bureau is Team Nijhuis dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Het bureau is opgericht in 1973 en combineert veertig jaar ervaring op het gebied van strategische marketing en communicatie met de nieuwste kennis over digitale marketing. Dankzij de groei die Team Nijhuis voor andere bedrijven realiseerde is het bureau de afgelopen jaren zelf succesvol gegroeid (awards: Deloitte Fast 50 2015 & 2016, FD Gazelle 2015 & 2016). Inmiddels werken er 37 Digital marketing experts bij Team Nijhuis voor meer dan 150 nationale en internationale klanten. Team Nijhuis werkt voor al haar klanten volgens de filosofie ‘wij bestaan om jouw business te laten groeien’. Dat betekent dat digitale marketing voor de klanten van Team Nijhuis altijd een investering is en geen kostenpost. Het bureau is Google Premier Partner en vorig jaar uitgeroepen tot nummer 3 bureau van Nederland op basis van een klanttevredenheidsscore van 9.2. 

Team Nijhuis  heeft een toonaangevende rol bij het hervormen van onderwijs. Hiervoor werkt het bureau nauw samen met de Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente. Het doel is de ontwikkeling en opleiding van toekomstige digital marketing experts zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de snel veranderende eisen van het bedrijfsleven. 

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10