zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Kersttips om je werknemers tijdens de maatregelen te verrassen

1 december 2021 - Het is alweer bijna Kerst en dat betekent dat iedereen weer aan de slag gaat met het bedenken van leuke kerstactiviteiten en kerstcadeaus. Helaas zal het dit jaar weer anders zijn dan andere jaren. Maar niet getreurd want ondanks de maatregelen zijn er nog genoeg alternatieven die ervoor zorgen dat je als organisatie, ook dit jaar weer op een gezellige manier Kerst kunt vieren met je werknemers. Wil je hen extra verrassen? Zorg dan dat de medewerkers een leuk cadeau ontvangen. Met leuk inpakpapier en kerstversiering, kan je op verschillende manieren zorgen voor het leuk inpakken kerst cadeau. Op deze manier maak je het extra feestelijk! Benieuwd naar onze andere kersttips? Lees dan snel verder! 

Online Kerst vieren


We raken er tegenwoordig steeds meer aan gewend, online besprekingen gebeuren namelijk dagelijks. Een digitale kerstborrel is dan ook een goed alternatief als je toch samen wil komen. Organiseer een online pubquiz of virtuele bingo en leer elkaar op een andere manier kennen. Ben je met een grote groep? Dan is het verdelen in groepjes zeker geen slecht idee. Ook niet geheel onbelangrijk: een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat iedereen op tijd een uitnodiging ontvangt, waarin duidelijk de dag en tijd staat vermeld. Zo is de kans groter dat iedereen aanwezig kan zijn.

Kerstcadeau
Kerstpakketten zijn altijd al een groot succes geweest. Vaak worden deze op de werkvloer uitgedeeld. Door de maatregelen zijn we genoodzaakt om na te denken over een andere feestelijke manier om werknemers van een pakket te voorzien. Organiseer een drive thru waar werknemers doorheen kunnen rijden om hun kerstpakket op te halen of laat het geheel als verrassing bij de werknemer thuis bezorgen. Wil je ervoor zorgen dat iedereen tevreden is met het pakket dat hij of zij ontvangt? Denk dan eens na over het eigen keuzeconcept. Werknemers kunnen op deze manier zelf hun kerstpakket samenstellen. 

Maak zelf iets
Wil je echt origineel zijn? Ga dan aan de slag met zelfgemaakte kerstcadeaus. Met een zelfgemaakt kerstcadeau weet je zeker je werknemers te verrassen. Ben je niet zo creatief? Dan begrijpen wij dat het lastig kan zijn om iets origineels te bedenken. Wat dacht je van ideetjes kerstcadeau maken? Je hoeft niet zelf iets te bedenken als er al genoeg leuke ideeën zijn. Met slechts een paar handelingen kun je binnen no-time leuke zelfgemaakte kerstcadeaus met je werknemers delen. Maak het extra persoonlijk door er een kaartje of videoboodschap aan toe te voegen. Met deze tips kan je er zeker weten iets gezelligs van maken. Weet jij al hoe je het gaat aanpakken?

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
White paper: E-mail Marketing Automation Trends 2022
Wat kun je in 2022 verwachten op het gebied van e‑mail marketing automation? Welke trends en ontwikkelingen ziet Spotler? En welke thema’s moet je dit jaar in de gaten houden om zoveel mogelijk succes te behalen met je organisatie?
Download het white paper
Lees verder
Kies als MT voor duurzame oplossingen; juist in de bouw
De kracht van buitenreclame blijft bestaan
reacties
Traditioneel kerstpakket populairste extra beloning  (1) 
Thuiswerkers klagen het meest over hoofdpijn, stijve nek en vermoeide ogen  (1) 
Bedrijven verwachten tweedeling kantoorwerkers en thuiswerkers (2) 
Laptop veel milieuvriendelijker dan desktop  (1) 
Om veerkrachtiger te zijn, moeten bedrijven zich op snelheid en schaal richten (1) 
25 procent meer omzet verwacht door face-to-face zakendoen (2) 
Agile werken: een fundamentele cultuurverandering (1) 
top10
De top tien snelst stijgende functies voor afgestudeerden
Hybride werken: werknemers vragen om andere leiderschapsstijl in het nieuwe normaal
Drie redenen waarom sporten met collega's een goed idee is
Cardano kan een interessante keuze zijn voor assetmanagers
Wat verandert er straks door de ‘Wet betaald ouderschapsverlof’?
De cryptosector smacht naar managers, accountants en engineers
Parkeren in de toekomst: behoefte aan meer laadpalen en sneller vinden parkeerplek
Bedrijven gaan cyberslag aan in 2022
Vijf strategieën om de leertijd van je medewerkers te maximaliseren
Duurzaamheidsmanagers hebben een boeiende baan met toekomstperspectief
meer top 10