zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Wat je allemaal moet weten bij het verbouwen van je kantoorruimte

28 maart 2021 - In de opstartfase van jouw bedrijf heb je de keuze gemaakt om een kantoorruimte te kopen of te huren, wat natuurlijk ontzettend spannend is. Naarmate de tijd verder gaat zal jouw bedrijf groeien en daarmee ook de capaciteit die benodigd is. Je staat voor een belangrijke keus: ga je verhuizen naar een groter kantoor waardoor je niet hoeft te verbouwen, of kies je er voor om het huidige kantoorpand te vergroten door een verbouwing.  Als je kiest voor verbouwen heb je in ieder geval het juiste gereedschap nodig, wat je eenvoudig koopt bij Gereedschapcentrum.nl. We geven je graag nog meer tips, lees snel verder!
 

De reden tot verbouwen


Bedenk eerst wat de voornaamste reden is dat je wilt verbouwen. Dit legt namelijk de basis voor het verbouwingsplan. Ligt het aan de inrichting van het kantoor, doordat deze wellicht wat ouderwets is geworden? Of is het kantoorpand onhandig qua muren en zou je dat graag anders zien. Dit bepaald ook wat je allemaal nodig hebt voor de verbouwing. Er zijn veel dingen die je zelf kunt oppakken tijdens de verbouwing. Praten we over een grote verbouwing, dan zal je ook iemand moeten aanhaken zoals een stukadoor of schilder. 
 
Makita gereedschap
Wanneer je zelf veel gaat aanpakken is het slim om te kiezen voor gereedschap van kwaliteit. Zo kun je Makita gereedschap bestellen, waardoor je zeker weet dat je goed aan de slag kunt. Makita biedt namelijk meer dan 1500 verschillende machines en is dan ook expert in de gereedschap branche. Of je nu om accu gereedschap, elektrisch gereedschap of accessoires gaat, je kunt het er allemaal vinden. Doordat het zo’n uitgebreid merk is, kan het ook voor de minder ervaren klussers een ideaal merk zijn om mee te werken. De meest populaire machines van het assortiment zijn toch wel de boormachines, decoupeerzagen, afkortzagen en schuurmachines. Ideaal om zelf op kantoor mee aan de slag te gaan.

Maak een plan
Tip van ons: maak een planning voor de verbouwing. Wanneer je dit niet doet zul je in de knoop komen met de werkzaamheden van jouw bedrijf. Je wil de dagelijkse werkzaamheden op het kantoor zo min mogelijk verstoren. Licht daarom ook al jouw personeel in over de verbouwing, zodat zij een thuiskantoor kunnen inrichten of tijdelijk een andere plek kunnen zoeken. Daarnaast is het goed om ruim te plannen, bij verbouwprojecten komt het nog wel eens voor dat bepaalde werkzaamheden uitlopen. Veel succes met de verbouwing, maar vergeet ook niet om ervan te genieten!
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Zo maak je een indrukwekkende online bedrijfspresentatie
reacties
Tien suggesties voor meer 'fun' op de werkplek (1) 
Bouw-cao zet aan tot fraude (1) 
Topmanagers vergaderen 100 procent van hun tijd (1) 
Manager moet werknemer los kunnen laten (4) 
Horeca start glimlachcursus voor medewerkers (1) 
Tips om online de perfecte werknemer te vinden (1) 
'Beleggers hebben binnen 3 tot 6 jaar hun geld terug' (1) 
top10
Van smart tv tot speelgoedpop: deze apparaten in huis bespioneren u
Nederlandse hackers nemen laptops over door ernstige kwetsbaarheden in Zoom
Een op zes mannen vindt dat partner te veel verdient
De favoriete vakgebieden van oud-horecapersoneel
Kwart bedrijven heeft meer mensen ontslagen als gevolg van de coronacrisis
Corona-versoepelingen in aantocht, maar bordspellen onverminderd populair
DDoS-aanvallen in 2020 krachtiger, complexer en langer
Jongere vindt werkgever verantwoordelijk voor de gezondheid van medewerkers
Door pandemie meer behoefte aan duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen
Medewerker overschat zichzelf in het herkennen van cyberincidenten
meer top 10