zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Styletips voor een sfeervol kantoor

12 november 2020 - Het is de plek waar je merendeel van de dag aanwezig bent: het kantoor. Het is dus ook belangrijk dat er een fijne sfeer is binnen deze ruimte. Deze sfeer zorgt er uiteindelijk voor dat jij, maar ook andere medewerkers zich op hun plek voelen. De keuze in interieur levert hier bijvoorbeeld een enorm grote bijdrage aan. Bovendien zien we steeds vaker de meest innovatieve kantoorruimtes terugkomen: van stromend water tot een echte woonkamer; niks is meer te gek. Dat is ook logisch. Het zorgt namelijk ook voor een boost aan creativiteit. Zo zijn er tal van mogelijkheden met meubels bij vidaXL om deze sfeer geheel tot zijn recht te laten komen. Maar, waar moet er nog meer op gelet worden bij het creëren van een sfeervol kantoor?
 

Sfeer in verlichting


Licht is uiterst belangrijk binnen een kantoor. Je zit tenslotte zo goed als de hele dag binnen, dus de juiste verlichting is hierin uiterst belangrijk. Een goede basisverlichting is dus belangrijk, maar sfeerverlichting is ook van groot belang. Zo is de combinatie met wandlampen, tafellampen en hanglampen een mooie optie om hiermee te experimenteren. Daarbij is het belangrijk dat de lichtbronnen voorzien zijn van natuurlijk licht. Zo is de eerste stap richting een sfeervol en warm kantoor gezet.
 
Toevoegen van planten
Thuis zal je vanzelfsprekend planten in huis hebben staan, maar ook binnen kantoorruimtes wordt het steeds meer gedaan. Ze zijn altijd een goede toevoeging op het interieur. Ze brengen toch een stukje van buiten naar binnen. Ze leveren een enorme positieve uitstralingen, werken stress verminderend, rustgevend en zorgen ook nog een voor meer zuurstof. Daarnaast is het ook iets waar je meteen mee aan de slag kan. Een kleine investering met een grote bijdrage aan sfeer binnen een kantoorruimte.
 
Sfeervol maar zakelijk
Een kantoor moet natuurlijk ook een ontvangstruimte zijn voor jouw klanten. Het moet dus zakelijk overkomen. Veel mensen maken daarin alleen vaak de fout om zo statisch mogelijk in te richten: koele kleuren, geen eyecatchers en geen andere accessoires. Toch kan je door middel van eyecatchers en andere sfeervolle producten toch een zakelijke maar warme tint naar voren brengen. Zo kan een ander kleurtje op de wand, een opvallende bureaustoel of een mooi schilderij op de muur hier al een mooie bijdrage aan leveren.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Plan van Aanpak: 3 stappen voor meer e-mail marketingsucces
In dit white paper / Plan van Aanpak legt Spotler uit hoe je 1) je doelen en doelgroepen in kaart brengt, 2) met welke middelen je je doelen en doelgroepen bereikt en 3) wie het uitvoert en wanneer. Download het handige document, inclusief checklist.
Download het Plan van Aanpak
Lees verder
Wat je allemaal moet weten bij het verbouwen van je kantoorruimte
5 redenen waarom het aanhaken van een freelance online marketeer de juiste keuze is
reacties
Tips om online de perfecte werknemer te vinden (1) 
'Beleggers hebben binnen 3 tot 6 jaar hun geld terug' (1) 
Subsidie voor ondernemende uitvinders (1) 
Optimisme technische bedrijven overstijgt coronacrisis (1) 
Een vijfde keurt tattoos op kantoor af (1) 
Marketeer mist kennis van online marketing (1) 
Nederlander werkt na corona liever niet meer tegelijk met partner vanuit huis (1) 
top10
Pandemie inspireert Nederlanders tot gerichte om- en bijscholing naar banen van toekomst
Nederlandse sollicitant omschrijft zichzelf het vaakst als ‘teamplayer’, ‘gemotiveerd’ en ‘ambitieus’
Logisch dat we zo vaak onlogisch denken
De toekomst van IT innovaties in vijf opvallende steden
Nederlandse werknemer wil nieuwe digitale vaardigheden
Bijna 900 procent meer aanvallen met fileless malware
Nederland stijgt zeven plaatsen op Global Gender Gap Index
CXO’s in EMEA zetten fors in op cloudgebaseerde back-up
Marketing- en salesafdelingen werken langs elkaar heen
AI-ificatie en cloudautomatisering: ontwikkelingen in onvoorspelbare tijden
meer top 10