zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Juiste telefoon voor zakelijke doeleinden: iPhone imponeert!

19 oktober 2020 - Het kan best lastig zijn, om een geschikte telefoon te vinden bij het werk dat je uitvoert. Een makelaar heeft belang bij een goede camera. Daar waar een ontwikkelaar mogelijk op zoek is naar een processor die AR ondersteunt. Datzelfde geldt voor een interieurstylist, die middels AR-toepassingen kan laten zien welke impact een bepaalde wijziging in het interieur heeft op ruimtes in huis. Niet alleen qua functies en specificaties verschillen toestellen. Denk ook aan de verschillen tussen het formaat van diverse mobiele telefoons. In dit artikel helpen we je op weg bij het vinden van de juiste telefoon voor zakelijke doeleinden.  


Nieuwste iPhone 12 het bekijken waard 


Bij het vergelijken van verschillende toestellen voor zakelijk gebruik, is de iPhone 12 het bekijken meer dan waard. Groot voordeel van deze smartphone, is het feit dat de iPhone in vier modellen uitgebracht is. Het formaat van deze modellen loopt uiteen van 5.4 inch voor de iPhone 12 Mini en 6.7 inch voor de iPhone 12 Max Pro. Het maakt dat je als ondernemer altijd een mobiele telefoon vindt, die past bij jouw wensen. Kies je bijvoorbeeld voor een compact toestel om te bellen en chatten? Wil je een grote telefoon om documenten te kunnen bewerken? Net als de iPhone 11 van vorig jaar hebben de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro een formaat van 6.1 inch. 

Geduchte concurrent voor de Samsung Galaxy S20 
Met de introductie van de iPhone 12 geeft Apple duidelijk aan, dat het de concurrentie aan wil gaan met de Galaxy S20. Dit toestel van Samsung werd al eerder dit jaar op de markt gebracht en lijkt qua specificaties enigszins op de iPhone 12. Beide toestellen hebben een kwalitatief zeer goed en helder scherm. Evenals dat beide modellen over een krachtige processor beschikken om snel te kunnen schakelen tussen apps. Groot voordeel van de iPhone 12 ten opzichte van de Galaxy S20 is de LiDAR-sensor. Deze extra dieptesensor zit enkel in de iPhone 12 Pro en -Pro Max. Het maakt dat je nog meer uit je foto’s en video’s kunt halen. Daarbij komt de sensor van pas bij AR-toepassingen. 

Interoperabiliteit van Apple apparatuur is een pluspunt 
Als ondernemer wil je snel kunnen schakelen. Een bestand dat je op je iPhone ontvangt, moet direct zichtbaar zijn op je iPad. Apple staat bekend om haar goede interoperabiliteit tussen de verschillende apparaten. Een functie als Airdrop helpt hier goed bij! Je kunt bestanden delen, zonder dat je met kabeltjes of losse mailtjes hoeft te werken. Wanneer je al een iPad of bijvoorbeeld Macbook hebt, kan dit een reden zijn om voor de iPhone 12 te kiezen. 
 
Tip: bekijk de zakelijke iPhone’s bij Vodafone, om te zien welke mogelijkheden je als ondernemer hebt! De kosten voor de zakelijke abonnementen die worden aangeboden zijn vaak aftrekbaar. 

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10