zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Kiest men voor een goedkoper kerstpakket?

5 augustus 2020 - Duizenden ondernemers hebben wegens het Coronavirus hun bedrijf definitief moeten sluiten. En de bedrijven die niet failliet zijn verklaard? Die kampen nu met ontzettend hoge kosten en minimale inkomsten. Een grote tegenvaller voor velen. Maar toch is er goed nieuws. Het aantal landelijke ziektegevallen neemt voorlopig continu af en de toekomst ziet er voor velen weer positief uit. Bedrijven kunnen dus weer aan de slag en genereren steeds meer omzet. En dat is maar goed ook, want het is intussen alweer tijd om kerstpakketten te bestellen. Ondanks dat de inkomsten tegenvallen, willen werkgevers wel hun medewerkers blijven belonen. Daarom zal de nadruk dit jaar vooral op goedkope kerstpakketten liggen.Voordelen van een goedkoop kerstpakket


Uit ervaringen blijkt dat goedkope kerstpakketten om vele redenen voordelig zijn. Allereerst is de prijs van een dergelijk kerstpakket een stuk lager dan bij kerstpakketten die bijvoorbeeld merkproducten bevatten. Maar is het verschil tussen deze kerstpakketten dan niet veel te groot? Nee, in werkelijkheid valt dit reuze mee. Het blijkt namelijk dat goedkope kerstpakketten precies dezelfde producten en cadeaus als duurdere kerstpakketten kunnen bevatten. Wat is dan het verschil? De kwantiteit. Een goedkoop kerstpakket is simpelweg wat kleiner dan andere kerstpakketten. Daarbij bevatten dergelijke kerstpakketten vaak alleen eetbare producten en geen cadeaus als gadgets of accessoires. Een ander voordeel is dat bedrijven die relatief veel personeel in dienst hebben met deze kerstpakketten ook hun medewerkers kunnen belonen. Het is namelijk een bekend probleem dat bedrijven met veel personeel geen kerstpakketten kunnen schenken, omdat de totaalprijs buiten het budget valt. Goedkope kerstpakketten zijn in zulke gevallen, en vooral in deze tijd, een zeer geliefde oplossing.

Populaire goedkope kerstpakketten
2020 kan wel eens de tijd worden waarin werkgevers minder geld gaan uitgeven aan een kerstpakket, aldus Coolen van Kerstpakketten idee. Populaire goedkope kerstpakketten zijn dit jaar vooral in het thema van welzijn en gezondheid samengesteld. Dit komt met name door de langdurige virusuitbraak waarin we leven. Deze kerstpakketten bevatten onder andere gezonde sappen, suiker- en vetarme snacks of cadeaus met betrekking tot hygiëne, zoals zeepjes en shampoos. Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven voor een goedkoop kerstpakket dat milieuvriendelijk is samengesteld. Een dergelijk kerstpakket bevat alleen producten die biologisch of duurzaam zijn geproduceerd, wat ook bij de tijd van nu past. Het milieuprobleem speelt namelijk al vele jaren een rol in de maatschappij en wordt tijdens de gehele Coronasituatie nog meer benadrukt. De kans is groot dat bedrijven ook de komende jaren voor gezonde en milieubewuste kerstpakketten gaan, maar of de ondernemers voor goedkope kerstpakketten blijven kiezen is nog maar de vraag. De verwachtingen zijn namelijk dat de economie zich langzamerhand gaat herstellen.

 
 Doorsturen   1 reactie  

 
 
reacties
 
KerstpakketOnline  |   | 
27-08-2020
 | 
09:18 uur
Wij zien momenteel in het aantal aanvragen geen afname in beschikbare budgetten ten opzichte van vorig jaar. Het is nog wat vroeg om te zeggen dat de budgetten gelijk zijn aan vorig jaar, maar dit is wel wat de data nu aangeeft. Aan het einde van het kerstpakketten seizoen kunnen we harde uitspraken doen.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Managers onderschatten cyberdreigingen massaal
reacties
Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren  (1) 
Nieuwe, sportieve BMW 128ti heeft historisch verantwoorde naam (1) 
De coronasituatie is het ideale moment voor SEO en online marketing (2) 
Fiets naar uw Werk Dag: Het westen van Nederland en jongeren pakken het meest de fiets naar het werk (1) 
Terug naar het vroegere normaal is geen optie, streef daarom naar een beter normaal (1) 
Zakelijk vastgoed daalt in 2021 met zes procent in waarde  (1) 
Netto maandsalaris van Nederlander met modaal inkomen stijgt met 45 euro (1) 
top10
De coronasituatie is het ideale moment voor SEO en online marketing
Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie
Een op vijf stoort zich aan partner wanneer ze samen series kijken
Slechts kwart collega’s voelt zich echt veilig op kantoor
Twee derde werkenden beoordeelt nieuwe collega(’s) op uiterlijk
Fiets naar uw Werk Dag: Het westen van Nederland en jongeren pakken het meest de fiets naar het werk
'Te weinig ambitie kabinet voor versterken digitale economie'
Global Wealth Report 2020 van Allianz: Welvaartsimmuniteit
Vier technologietrends die managers in de gaten moeten houden
Ruim 70 procent overheidswebsites niet digitaal toegankelijk
meer top 10