zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Kiest men voor een goedkoper kerstpakket?

5 augustus 2020 - Duizenden ondernemers hebben wegens het Coronavirus hun bedrijf definitief moeten sluiten. En de bedrijven die niet failliet zijn verklaard? Die kampen nu met ontzettend hoge kosten en minimale inkomsten. Een grote tegenvaller voor velen. Maar toch is er goed nieuws. Het aantal landelijke ziektegevallen neemt voorlopig continu af en de toekomst ziet er voor velen weer positief uit. Bedrijven kunnen dus weer aan de slag en genereren steeds meer omzet. En dat is maar goed ook, want het is intussen alweer tijd om kerstpakketten te bestellen. Ondanks dat de inkomsten tegenvallen, willen werkgevers wel hun medewerkers blijven belonen. Daarom zal de nadruk dit jaar vooral op goedkope kerstpakketten liggen.Voordelen van een goedkoop kerstpakket


Uit ervaringen blijkt dat goedkope kerstpakketten om vele redenen voordelig zijn. Allereerst is de prijs van een dergelijk kerstpakket een stuk lager dan bij kerstpakketten die bijvoorbeeld merkproducten bevatten. Maar is het verschil tussen deze kerstpakketten dan niet veel te groot? Nee, in werkelijkheid valt dit reuze mee. Het blijkt namelijk dat goedkope kerstpakketten precies dezelfde producten en cadeaus als duurdere kerstpakketten kunnen bevatten. Wat is dan het verschil? De kwantiteit. Een goedkoop kerstpakket is simpelweg wat kleiner dan andere kerstpakketten. Daarbij bevatten dergelijke kerstpakketten vaak alleen eetbare producten en geen cadeaus als gadgets of accessoires. Een ander voordeel is dat bedrijven die relatief veel personeel in dienst hebben met deze kerstpakketten ook hun medewerkers kunnen belonen. Het is namelijk een bekend probleem dat bedrijven met veel personeel geen kerstpakketten kunnen schenken, omdat de totaalprijs buiten het budget valt. Goedkope kerstpakketten zijn in zulke gevallen, en vooral in deze tijd, een zeer geliefde oplossing.

Populaire goedkope kerstpakketten
2020 kan wel eens de tijd worden waarin werkgevers minder geld gaan uitgeven aan een kerstpakket, aldus Coolen van Kerstpakketten idee. Populaire goedkope kerstpakketten zijn dit jaar vooral in het thema van welzijn en gezondheid samengesteld. Dit komt met name door de langdurige virusuitbraak waarin we leven. Deze kerstpakketten bevatten onder andere gezonde sappen, suiker- en vetarme snacks of cadeaus met betrekking tot hygiëne, zoals zeepjes en shampoos. Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven voor een goedkoop kerstpakket dat milieuvriendelijk is samengesteld. Een dergelijk kerstpakket bevat alleen producten die biologisch of duurzaam zijn geproduceerd, wat ook bij de tijd van nu past. Het milieuprobleem speelt namelijk al vele jaren een rol in de maatschappij en wordt tijdens de gehele Coronasituatie nog meer benadrukt. De kans is groot dat bedrijven ook de komende jaren voor gezonde en milieubewuste kerstpakketten gaan, maar of de ondernemers voor goedkope kerstpakketten blijven kiezen is nog maar de vraag. De verwachtingen zijn namelijk dat de economie zich langzamerhand gaat herstellen.

 
 Doorsturen   1 reactie  

 
 
reacties
 
KerstpakketOnline  |   | 
27-08-2020
 | 
09:18 uur
Wij zien momenteel in het aantal aanvragen geen afname in beschikbare budgetten ten opzichte van vorig jaar. Het is nog wat vroeg om te zeggen dat de budgetten gelijk zijn aan vorig jaar, maar dit is wel wat de data nu aangeeft. Aan het einde van het kerstpakketten seizoen kunnen we harde uitspraken doen.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Marketing Inhaak Kalender 2021 + handige tips
Met de overzichtelijke kalender van Spotler heb je in één oogopslag alle 'inhakers' voor jouw (e-mail) marketingcampagnes van 2021 in beeld. Handig voor eventgebonden acties naar klanten en nieuwsbriefabonnees! Inclusief interessante e-mail marketing tips.
Download de gratis kalender
Lees verder
Wereldwijd actief technologiebedrijf sponsort Nederlands vrouwenteam voor extreme roeirace
reacties
Drie manieren waarop Internet of Things SEO voorgoed verandert (1) 
Ruim helft Nederlanders openhartig over salaris (1) 
Ontwikkeling e-invoicing zorgt voor toename wereldwijde B2B-commerce in 2015 (1) 
Twee op de drie Nederlanders schaamt zich voor hoesten of niezen in publieke binnenruimtes (1) 
Grote organisaties zorgen beter voor thuiswerkende werknemers (1) 
Culture fit doorslaggevend voor recruiters (1) 
Bij helft Nederlanders komt gezelschapsspel op tafel tijdens feestdagen (1) 
top10
‘Elke smartphonegebruiker moet profiteren van essentiële beveiligingsupdates’
Langdurig verzuim loopt op door uitstel reguliere zorg
Lockdown belemmert tech-vrouwen in loopbaanontwikkeling
Niet-afgesloten cao’s kenmerken cao-jaar 2020
Ruim helft Nederlanders openhartig over salaris
Sollicitatiedokter organiseert Nationale Dag van het CVv
CIO’s hebben behoefte aan meer teamoverstijgend samenwerken
Cybercriminelen gebruiken COVID-19-vaccin als lokmiddel bij hun aanvallen
Kwart Nederlanders proactiever bezig met gezondheid door huidige gezondheidscrisis
Discriminatie op de arbeidsmarkt actueler dan ooit
meer top 10