zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

De vier grootste voordelen van een refurbished iPhone voor een ondernemer

23 juli 2020 - Tegenwoordig kun je er niet meer omheen. De refurbished iPhone wordt steeds populairder in Nederland. Dit komt omdat het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is dat je alles gloednieuw uit de winkel koopt. Mensen zijn zich steeds bewuster van hun keuzes, vandaar dat ze overstappen naar een refurbished iPhone.

Refurbished betekent letterlijk ‘’gereviseerd’’. Dit houdt in dat gebruikte iPhones worden opgekocht, gecontroleerd en opgeknapt voordat deze voor de verkoop beschikbaar worden gesteld. Dit gebeurt door bedrijven die gespecialiseerd zijn in het refurbished proces. Ben je opzoek naar kwalitatief goede, maar toch goedkope smartphones voor al je werknemers? Dan is de refurbished iPhone een goed alternatief. In dit artikel gaan we dieper in op de vier grootste voordelen van een refurbished iPhone voor jou als ondernemer.Een flinke prijsbesparing
Het belangrijkste voordeel van een refurbished iPhone is de lage prijs van het toestel. Deze ligt een stuk lager ten opzichte van een gloednieuwe Apple iPhone. Als voorbeeld nemen we de iPhone 6. Nieuw in de winkel kost dit toestel al gauw €250. Een iPhone 6 refurbished is momenteel al te verkrijgen voor net iets meer dan €169. Een groot prijsverschil dat je eenvoudig kunt besparen, vooral wanneer je grotere aantallen moet inkopen voor al je werknemers.

Een uitgebreide controleproces
Een gebruikte iPhone moet een uitgebreide controleproces doorlopen voordat je kunt spreken van een refurbished iPhone. Het Apple device wordt op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd door reparatie specialisten. Hierbij kijken ze zorgvuldig naar eventuele beschadigingen of defecten. Als er onderdelen niet goed meer werken, worden deze direct vervangen voor nieuwe onderdelen van hoge kwaliteit. Daarna worden de toestellen weer opnieuw uitgebreid gecontroleerd. Zo weten de specialisten zeker dat de iPhones klaar zijn om als refurbished verkocht te worden.

Een lange garantietermijn
Een ander belangrijk voordeel van een refurbished iPhone is de garantie. Koop je gloednieuwe iPhones in, dan krijg je vaak maar een jaar garantie. Bij refurbished iPhones krijg je al gauw twee jaar garantie. De aanbieders staan achter de kwaliteit die geleverd wordt, dit komt omdat elk toestel uitgebreid gecontroleerd moet worden. Een lange garantietermijn is ideaal wanneer je in grote aantallen iPhones moet leveren aan al je werknemers. Je weet dan zeker dat je ergens op kunt terugvallen, mocht er iets kapotgaan bij een van de Apple devices.

Bespaar het milieu
Duurzaamheid is een begrip in onze samenleving dat steeds belangrijker wordt. Vandaar dat de refurbished iPhone perfect past in het kader van duurzaam ondernemen. Door het aanschaffen van refurbished iPhones draag jij als ondernemer een steentje bij een beter milieu. Je bespaart niet alleen veel geld, maar ook nog eens het milieu. Apple devices krijgen een tweede leven en de levensduur wordt met twee jaar verlengen. Schaarse grondstoffen die gebruikt zouden worden voor het produceren van een nieuw Apple device blijven nu bespaard en elektronisch afval wordt voorkomen.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Kiest men voor een goedkoper kerstpakket?
reacties
Een op de tien heeft liever heteroseksuele collega dan LGBT-collega (1) 
Burn-out-behandelingen zelden effectief; tijd voor keurmerk (3) 
Bedrijfsfitness heeft meer effect dan gedacht (1) 
Leeftijd speelt grote rol bij volgen van cursussen (1) 
Kosteloos een ontwikkeladvies volgen vanaf nu mogelijk (1) 
Online sector blijkt crisisbestendig tijdens coronapandemie (1) 
Vertrouwen in arbeidsmarkt bereikt laagste punt sinds 2016 (1) 
top10
Kosteloos een ontwikkeladvies volgen vanaf nu mogelijk
Burn-out-behandelingen zelden effectief; tijd voor keurmerk
Praktische tips voor managen op afstand
Klantbeleving opnieuw uitvinden in een wereld van social distancing
Aanzienlijk minder krimp
Merendeel werknemers ervaart discriminatie; werkgever doet weinig
Cybersecurity: van plan naar executie
Eén op vijf vacatures in gezondheidszorg onvervulbaar
Herstel vacaturetrend zet verder door
'Technisch herstel derde kwartaal geeft vertekend beeld economie'
meer top 10