zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Hoe kun je competenties als professional verbeteren?

1 april 2020 - Wens jij jouw competenties als professionals te verbeteren? Klinkt het verstevigen van het fundament onder jouw dagelijkse praktijk als communicatieprofessional je als muziek in de oren? En is het voor jou een pre om je te verdiepen in het huidige communicatielandschap en zo nieuwe inzichten te verkrijgen over hoe jouw communicatiestrategieën bijdragen aan de organisatie waarin jij werkzaam bent? Dan is de opleiding communicatie van SRM, waarin jij opgeleid wordt tot communicatieprofessional, geschikt voor jou.
 

SRM Communicatieprofessional B


Door middel van de opleiding tot SRM Communicatieprofessional B verstevig je niet alleen het fundament onder je schoenen evenals het verbreden van jou professionele groei als communicatieprofessional, maar verdiep je je ook in de diverse ontwikkelingen binnen het huidige communicatielandschap. Daarnaast komt de optimalisering van jouw schrijfvaardigheid en de abiliteit om creatieve concepten te ontwikkelen aan bod, zodat jij jouw werkvaardigheden op effectieve wijze leert verbeteren.

Het programma
De opleiding communicatie van SRM, waarin jij opgeleid wordt tot communicatieprofessional, is niet alleen geschikt voor jou omdat je je binnen deze opleiding verdiept in jouw kennis en adviesvaardigheden als communicatieprofessional, maar ook omdat je gaandeweg over diverse vaardigheden zal gaan beschikken waarmee jij in staat bent om een integraal communicatieplan op te stellen. Ook ga je samen met een van de topdocenten aan de slag met huisstijlmanagement en leer je op welke wijze je eenvoudig, een correct communicatie-onderzoek uitvoert. Daarnaast geef jij jouw schrijf- en gespreksvaardigheden evenals jouw communicatieve vaardigheden door middel van de opleiding tot communicatieprofessional een flinke boost, zodat jij over de juiste input beschikt om zo allesomvattende briefings op te stellen. Dankzij de nieuwe communicatieve inzichten die jij gaandeweg op zal doen, weet jij de doelgroep effectief te bereiken en ben jij in staat ze te raken met de kern van jouw boodschap.
 
Topdocenten 
De docenten van SRM worden door middel van een strenge selectie zorgvuldig geselecteerd. Iedere docent beschikt over vakkennis binnen de online markt, heeft actuele ervaring in het vakgebied en is in staat om jou didactische kwaliteiten aan te leren. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk. Op iedere lesdag wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt en zo samen met jou het beste uit jezelf kan halen. SRM staat al jaren aangeschreven als dè opleider voor marketing- en communicatieprofessionals, waardoor jij met een SRM-diploma jouw carrièreperspectieven aanzienlijk verbreed.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Kiest men voor een goedkoper kerstpakket?
reacties
Burn-out-behandelingen zelden effectief; tijd voor keurmerk (2) 
Bedrijfsfitness heeft meer effect dan gedacht (1) 
Leeftijd speelt grote rol bij volgen van cursussen (1) 
Kosteloos een ontwikkeladvies volgen vanaf nu mogelijk (1) 
Online sector blijkt crisisbestendig tijdens coronapandemie (1) 
Vertrouwen in arbeidsmarkt bereikt laagste punt sinds 2016 (1) 
Kwart familiebedrijven is volgens eigen werknemers succesvoller dan niet-familiebedrijf (1) 
top10
Kosteloos een ontwikkeladvies volgen vanaf nu mogelijk
Praktische tips voor managen op afstand
Eén op vijf vacatures in gezondheidszorg onvervulbaar
Cybersecurity: van plan naar executie
Aanzienlijk minder krimp
Merendeel werknemers ervaart discriminatie; werkgever doet weinig
Klantbeleving opnieuw uitvinden in een wereld van social distancing
Corona zorgt voor boost in online verkopen
'Technisch herstel derde kwartaal geeft vertekend beeld economie'
Herstel vacaturetrend zet verder door
meer top 10