zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Hoe kun je competenties als professional verbeteren?

1 april 2020 - Wens jij jouw competenties als professionals te verbeteren? Klinkt het verstevigen van het fundament onder jouw dagelijkse praktijk als communicatieprofessional je als muziek in de oren? En is het voor jou een pre om je te verdiepen in het huidige communicatielandschap en zo nieuwe inzichten te verkrijgen over hoe jouw communicatiestrategieën bijdragen aan de organisatie waarin jij werkzaam bent? Dan is de opleiding communicatie van SRM, waarin jij opgeleid wordt tot communicatieprofessional, geschikt voor jou.
 

SRM Communicatieprofessional B


Door middel van de opleiding tot SRM Communicatieprofessional B verstevig je niet alleen het fundament onder je schoenen evenals het verbreden van jou professionele groei als communicatieprofessional, maar verdiep je je ook in de diverse ontwikkelingen binnen het huidige communicatielandschap. Daarnaast komt de optimalisering van jouw schrijfvaardigheid en de abiliteit om creatieve concepten te ontwikkelen aan bod, zodat jij jouw werkvaardigheden op effectieve wijze leert verbeteren.

Het programma
De opleiding communicatie van SRM, waarin jij opgeleid wordt tot communicatieprofessional, is niet alleen geschikt voor jou omdat je je binnen deze opleiding verdiept in jouw kennis en adviesvaardigheden als communicatieprofessional, maar ook omdat je gaandeweg over diverse vaardigheden zal gaan beschikken waarmee jij in staat bent om een integraal communicatieplan op te stellen. Ook ga je samen met een van de topdocenten aan de slag met huisstijlmanagement en leer je op welke wijze je eenvoudig, een correct communicatie-onderzoek uitvoert. Daarnaast geef jij jouw schrijf- en gespreksvaardigheden evenals jouw communicatieve vaardigheden door middel van de opleiding tot communicatieprofessional een flinke boost, zodat jij over de juiste input beschikt om zo allesomvattende briefings op te stellen. Dankzij de nieuwe communicatieve inzichten die jij gaandeweg op zal doen, weet jij de doelgroep effectief te bereiken en ben jij in staat ze te raken met de kern van jouw boodschap.
 
Topdocenten 
De docenten van SRM worden door middel van een strenge selectie zorgvuldig geselecteerd. Iedere docent beschikt over vakkennis binnen de online markt, heeft actuele ervaring in het vakgebied en is in staat om jou didactische kwaliteiten aan te leren. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk. Op iedere lesdag wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt en zo samen met jou het beste uit jezelf kan halen. SRM staat al jaren aangeschreven als dè opleider voor marketing- en communicatieprofessionals, waardoor jij met een SRM-diploma jouw carrièreperspectieven aanzienlijk verbreed.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Doorontwikkeling en zelfontplooiing blijft belangrijk, ook voor managers
reacties
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten  (1) 
Weg met CV’s en brieven!  (1) 
Coaching in negen stappen (1) 
Aanbod commercieel vastgoed verder gedaald (1) 
Het beste van twee werelden: een ondernemerscultuur bouwen in uw organisatie (1) 
1,6 miljoen Nederlandse auto's rijden nog door op winterbanden (1) 
Nederland slecht voorbereid op zomerhitte (2) 
top10
Weg met CV’s en brieven!
Top vijf banen die meest in trek zijn bij sollicitanten
Sales, marketing en corona: licht aan het einde van de tunnel?
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis
Vijf manieren waarop dienstverleners hun businessmodel kunnen aanpassen aan de 1,5 meter economie
Van data verzameling naar gegevensminimalisatie
De impact van het coronavirus op het vak van Assistants
Hoe thuiswerken intelligenter – en veiliger – wordt
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten
Vier adviezen die organisaties tijdens en na corona-crisis laten excelleren
meer top 10