zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Bespaar tijd door je boekhouding online bij te houden

25 maart 2020 - Wist je dat een gemiddelde ondernemer ongeveer 17 uur per maand kwijt is aan het bijhouden van de boekhouding. Dat zijn 17 uur dat je niet productief bezig bent met je eigen bedrijf. Natuurlijk moet je een goede boekhouding hebben maar die hoeft echt niet zoveel tijd in beslag te nemen.

Je kunt de boekhouding sneller maar vooral makkelijker bijhouden wanneer je dit online doet. Bij online boekhouden krijg je eigenschappen die kunnen worden aangepast aan jouw onderneming. Met online boekhouden boek je snel en kun je direct corrigeren als er iets fout is gegaan. Door je boekhouding volledig te automatiseren houd je veel tijd over. Zelfs zonder veel kennis van boekhouden kun je online met Minox toch je boekhouding met gemak bijhouden. Kom je er even niet uit dan staan de experts van Minox voor je klaar.


 
Online boekhouding ook voor ZZP’ers 
ZZP’ers hebben geen personeel maar moeten toch een boekhouding bijhouden. Met name voor de belastingdienst om aan te tonen dat ze daadwerkelijk het aantal verplichte uren hebben gewerkt. Daarnaast is een goede boekhouding noodzakelijk om offertes op te kunnen stellen. Uit de boekhouding haal je namelijk de benodigde gegevens om vast te kunnen stellen wat iets zal gaan kosten. Als ZZP’er kun je veel tijd besparen door online je boekhouding bij te houden. Minox heeft een online boekhouding samengesteld waarbij je meer tijd overhoud om door te groeien. Met de software van Minox verwerk je bonnen en facturen eenvoudig in jouw administratie. Wil je ook de factuur online versturen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt aan je factuur ook direct een betaallink toevoegen. Het online boekhoudpakket van Minox kan geheel worden aangepast aan jouw wensen.
 
Als accountant ben je gebaat bij een passende online boekhouding 
Voor een accountant is goede boekhoudsoftware heel belangrijk. Wanneer je de boekhouding van jouw klanten kunt inzien scheelt dat vele uren werk. Met de boekhoudsoftware accountants van Minox kunnen jouw klanten hun bonnen en rekeningen eenvoudig per mail naar jouw kantoor sturen en een boekhoudrobot boekt deze voor het grootste deel al weg. De klant kan zijn facturen zelf versturen vanuit zijn eigen administratie en ook aanmaningen worden gestuurd door de klant zelf. Betalingen kunnen worden geautomatiseerd voor de klant. Als accountant controleer jij de boekingen, boekt eventueel de lastige posten samen met jouw klant én natuurlijk verricht je alle werkzaamheden voor de jaarrekening.
 
Wat zijn de grootste voordelen van online boekhouden? 
Het allergrootste voordeel van een goede online boekhouding is de tijdswinst die je behaalt. Deze tijd kun je dan besteden aan je onderneming of aan andere klanten. Bij Minox weten ze dat elk bedrijf anders is en dat veel ondernemers een eigen voorkeur hebben. Daarom kun jij het boekhoud softwarepakket van Minox aanpassen aan jouw eigen wensen. Voor (bijna) elk proces heeft Minox een oplossing. Met de online boekhouding van Minox worden facturen eenvoudig gemaakt in je eigen huisstijl en eventueel voorzien van een betaallink. Hierdoor betalen klanten tot wel drie keer sneller!

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
[Infographic] Marketingmogelijkheden met beschikbare klantdata
Je e-mail marketingsoftware is gevuld met veel klantgegevens: ’kale’ gegevens waar je waarschijnlijk weinig oog voor hebt. Bekijk je data eens anders en ontdek dat er een wereld aan marketingmogelijkheden opengaat. Deze infographic van Spotler helpt je vast op weg.
Download de infographic
Lees verder
Zo geef je het kantoor een nieuwe look
reacties
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis (1) 
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten  (1) 
Weg met CV’s en brieven!  (1) 
Coaching in negen stappen (1) 
Aanbod commercieel vastgoed verder gedaald (1) 
Het beste van twee werelden: een ondernemerscultuur bouwen in uw organisatie (1) 
1,6 miljoen Nederlandse auto's rijden nog door op winterbanden (1) 
top10
Weg met CV’s en brieven!
Hoe thuiswerken intelligenter – en veiliger – wordt
Top vijf banen die meest in trek zijn bij sollicitanten
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten
Diversiteit in coronatijd: acht tips voor managers
Werknemers stoppen massaal met het zoeken naar een nieuwe baan
Vier adviezen die organisaties tijdens en na corona-crisis laten excelleren
Bedrijven in EMEA missen tools om waarde uit hun data te halen
Innovatie helpt organisaties om flexibel te blijven in uitdagende tijden
IT-vacatures ondanks coronavirus nog steeds lastig in te vullen
meer top 10