zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Ventus en Dialogues Technology gaan strategische samenwerking aan

8 november 2012 - Tijdens de Gartner ITxpo 2012 in Barcelona maken Ventus Information Executives en Dialogues Technology hun samenwerking bekend. Door bundeling van kennis en ervaring op gebied van IT governance, project & service management, Innovatie en Agile software ontwikkeling kunnen business vraagstukken effectiever worden beantwoord.

"We bewegen mee met de veranderende rol van de CIO en de toenemende vraag naar business innovatie waarin informatiemanagement en -technologie verder naar de voorkant treedt" aldus Flip Houtman CEO van Ventus.De strategische samenwerking met Dialogues Technology, waarin Ventus een belang heeft genomen, biedt een value add naar relaties van beide partijen. Ventus zal profiteren van de kennis en ervaring van Dialogues Technology op gebied van Agile en LEAN, maar ook van het innovatief en realisatievermogen op gebied van software ontwikkeling. Dialogues Technology krijgt toegang tot de expertise van Ventus op gebied van enterprise architectuur & IT Governance (TOGAF 9, BiSL), project- en programmamanagement en inrichting en management van beheer-organisaties. Beide zullen hun kennis en kunde combineren, het aanbod van workshops en trainingen samenvoegen, maar zullen elk hun eigen klanten en markten blijven bedienen. "We blijven werken aan realisatie van solide infrastructuren, beheer en exploitatie invulling en we kunnen samen met Dialogues Technology nu ook innovatief vermogen en realisatiekracht bieden die vanuit business perspectief wenselijk is". Kortere time-to-market en snel inspelen op marktveranderingen vraagt een stevig fundament waarop gebouwd kan worden, en waarin de grenzen van actuele en innovatieve IT mogelijkheden opgezocht kunnen worden om tot optimalisatie van business resultaten te komen. Daar vullen partijen elkaar naadloos aan.

Over Ventus
Ventus is een IT-dienstverlener die zich al bijna 15 jaar richt op daadwerkelijke realisatie van IT en met een focus op benefits realisatie. Onze mensen, onze Executives, zijn onze grootste assets. Stuk voor stuk zeer ervaren, gedreven en met een grote mate van vakkennis op de vakgebieden Project Management, Service Management en Benefit Management (Architectuur & Governance). Ventus Executives zijn praktisch ingestelde managers en consultants die over minimaal 10 jaar ervaring beschikken in hun kennisgebied en HBO-WO zijn opgeleid. Breed gedragen best practices als INK, BiSL, Prince2, MSP, ITIL2/3 & TOGAF9 worden op pragmatische wijze ingezet. De onderneming werkt voor relaties zoals BMW, KPN, Rijkswaterstaat, Ziggo, diverse ministeries en de RDW.

Over Dialogues Technology

Is voortgekomen vanuit het Dialogues programma van ABN AMRO waarin Dialogues Technology verantwoordelijk is voor softwareontwikkeling van nieuwe en innovatieve business concepten waaronder Bigdata vraagstukken. Sinds 2009 werkt Dialogues Technology ook voor derden en realiseert enterprise softwaresystemen, online- en mobile-concepten voor uiteenlopende organisaties. Dialogues Technology heeft Agile, innovatie en de LEAN principes in de genen zitten, waarmee het organisaties helpt met implementatie en trainingen in verzorgt. De organisatie is leergierig en kritisch, en heeft deze houding heeft onder andere geresulteerd in DTMtool.com welke besparingen biedt op gebied van functioneel testen, en het gebruik van visuals (methodisch) bij vertaling van business vraagstukken naar software oplossingen. Dialogues Technology zet de business centraal en creëert de best passende technologische oplossing met hetgeen binnen de context past en haalbaar is. De onderneming werkt voor relaties als ABN AMRO, APG, Havenbedrijf Rotterdam, FD, Ahold, , Rabobank, Kifid en Wegener.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
E-mail marketing in tien stappen (1) 
Leaserijders worden gediscrimineerd op leeftijd en prijs (1) 
Werknemers opener dan wettelijk verplicht over medische gegevens (1) 
Een derde van de Nederlanders niet fysiek actief tijdens werkdag (1) 
Hoe we zelf ons succes saboteren (2) 
Een op de drie Nederlanders moet op eigen kosten naar het werk  (1) 
De voor- en nadelen van de powernap op het werk (6) 
top10
Vijf tips voor de inrichting van de werkplek van de toekomst
Werkgevers worstelen met gespannen arbeidsmarkt
Hoe moet ik omgaan met manipulerende mensen?
Gepland netwerkonderhoud? Zo stelt u iedereen op de hoogte
Vijf culturele uitdagingen op het gebied van digitale transformatie
Directie laat toegevoegde waarde IT-afdeling links liggen
'Bedrijven moeten zich hard maken voor meer vrouwen in datawetenschap'
Arbeidsmigranten van grote economische waarde voor Nederland
Grootste organisaties maken verwachtingen consument niet waar
Salaris bij nieuwe baan voor vrouw belangrijker dan voor man
meer top 10
vacatures
meer vacatures