zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Zakelijke telefoon snel laten repareren: zo ondervind je hier zo min mogelijk last van

6 december 2019 - Wanneer je telefoon kapot is wil je dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Helemaal als het je zakelijke telefoon is, het is dan belangrijk dat je snel weer een werkende telefoon hebt. Wanneer je je telefoon moet opsturen om te laten repareren ben je vaak wel een aantal dagen verder. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk last ondervindt van de reparatie kun je een aantal dingen doen. Wij helpen je graag en hebben deze dingen daarom voor je op een rijtje gezet!
 

Reserve iPhone


Het is niet handig als je telefoon een paar dagen weg is om gerepareerd te worden. Soms is het niet anders, bijvoorbeeld als je een verzekering hebt waarbij dit nodig is. In sommige gevallen krijg je een vervangende telefoon van je verzekering zodat je gewoon bereikbaar bent. Helaas komt het ook vaak voor dat dit niet het geval is. Het is daarom slim om een oude telefoon achter de hand te hebben zodat je altijd te bereiken bent.
 
Snel je iPhone laten repareren
Wanneer het belangrijk is dat je iPhone snel gerepareerd wordt, kun je twee dingen doen. Er zijn een hoop winkels waar ze iPhone reparaties ter plekke uitvoeren. Je kunt hier gewoon wachten terwijl je telefoon gemaakt wordt. Meestal ben je binnen een half uurtje weer buiten, natuurlijk moet er dan wel plek zijn. Ook is het tegenwoordig mogelijk om een monteur naar je huis te laten komen. Dit is erg handig als je weinig tijd hebt en je iPhone het snel weer moet doen.
 
Zelf je iPhone repareren
Je kunt in sommige gevallen ook zelf je iPhone repareren, vooral als het gaat om een scherm dat kapot is kun je het waarschijnlijk zelf doen. Je moet wel zorgvuldig te werk gaan, als je niet goed weet wat je aan het doen ben is de kans groot dat je telefoon nog verder kapot gaat. Zorg ervoor dat je beschikt over het juiste gereedschap en goede onderdelen en dat je van te voren hebt opgezocht hoe het moet.
 
Er zijn dus meerdere manieren waarop je je iPhone snel en makkelijk kunt laten repareren. Als je een van deze manieren kiest zul je weinig last ervaren en ben je altijd nog bereikbaar. De meeste reparaties kunnen namelijk snel uitgevoerd worden.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Stappenplan voor automatische e-mail campagnes
Door termen als triggers, leadscoring, notificaties, koppelingen, vullingsgraad zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van e-mail marketing automation. In dit white paper legt Spotler al die termen en de voordelen ervan uit. Inclusief handige woordenlijst.
Download het white paper
Lees verder
reacties
Nederlander verhuist minder graag voor baan (1) 
Vrouwen kiezen steeds vaker voor een beroep in de ICT  (1) 
De lente is de beste tijd om te verhuizen (1) 
Koningsdag: toeristen het land in, Nederlanders eruit (1) 
Import gas niet van invloed op Nederlandse energierekening (1) 
De grote impact van zoiets ‘kleins’ als een kop koffie (1) 
Stofzuigen en strijken populairder dan pensioenoverzicht (1) 
top10
De grote impact van zoiets ‘kleins’ als een kop koffie
Top Companies waar u kunt bouwen aan uw carrière zijn bekend
Hoge werkdruk bij grote organisaties zet klantervaring onder druk
Aantal DDoS aanvallen verdubbeld in eerste kwartaal
Bankinvesteringen in blockchain en cryptocurrencies stijgen sterk
Banking Trojan Dridex en Qakbot grootste malwarebedreigingen in maart
De pandemie maakt persoonlijke moederdagcadeaus populair
Hybride werken: zijn we er wel klaar voor?
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties
Werken op afstand is een katalysator voor productiviteit, efficiency en diversiteit
meer top 10