zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Dit is waarom VPN geen overbodige luxe is voor jouw bedrijf

25 november 2019 - Wanneer je denkt dat je veilig op het internet zit en jouw persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens niet gestolen kunnen worden, heb je het mis. Veilig internetten is niet iets wat van zelfsprekend is. Vele bedrijven hebben last van cyber criminelen die uit zijn op gevoelige informatie. Met een Virtual Private Network, ook wel VPN genoemd, kan je dit voorkomen.
 

Wat is een VPN verbinding?


Met een VPN verbinding zorg je ervoor dat jouw gegevens veilig zijn. Een VPN zorgt namelijk dat al jouw internetverkeer wordt verzonden via een versleutelde tunnel. Dit zorgt ervoor dat informatie en gegevens niet onderschept kunnen worden en websites je niet meer kunnen volgen. Al met al zorgt het dus voor een extra privacy voor jouw bedrijf. Wanneer je als bedrijf zijnde niet gebruikt maak van een VPN weet je internetprovider, de overheid en misschien wel meer bedrijven en individuen, wat u doet op het internet. Afhankelijk van de wetgeving per land kan zelfs jouw internetprovider jouw surfgeschiedenis opslaan en verkopen aan belanghebbende. Wat de beste VPN voor jouw bedrijf is, is afhankelijk van jouw wensen. Hieronder een overzicht van de populairste VPN.

CyberGhost
CyberGhost is een VPN dienst die gebruiksvriendelijk is, belang hecht aan service en aan de privacy van haar gebruikers. Dit blijkt namelijk uit het feit dat zij gevestigd zijn in Roemenië en dus geen logs bijhouden. Het handige van CyberGhost is ook dat je met 1 CyberGhost abonnement tegelijk verbinding kan maken met wel 7 apparaten. Dat is dus genoeg voor kleinere bedrijven. Tevens is CyberGhost te gebruiken op alle bekende besturingssystemen.

NordVPN
Ook NordVPN is een VPN dienst die de privacy van gebruikers hoog in het vaandel heeft. Het hoofdkantoor zit en Panama en ook houden zij geen logs bij. NordVPN beschikt ook over meer dan 5100 servers verspreid over 60 landen wereldwijd. Dit is in een korte tijd rap gestegen.

Express VPN
ExpressVPN is een VPN dienst die heel gemakkelijk in gebruik is. Wanneer je er niet uitkomt kan je ook altijd contact opnemen met de klantenservice, de klantenservice van ExpressVPN is erg behulpzaam. De snelle en perfecte verbindingssnelheid is ook een pluspunt van ExpressVPN.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Stappenplan voor automatische e-mail campagnes
Door termen als triggers, leadscoring, notificaties, koppelingen, vullingsgraad zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van e-mail marketing automation. In dit white paper legt Spotler al die termen en de voordelen ervan uit. Inclusief handige woordenlijst.
Download het white paper
Lees verder
reacties
Nederlander verhuist minder graag voor baan (1) 
Vrouwen kiezen steeds vaker voor een beroep in de ICT  (1) 
De lente is de beste tijd om te verhuizen (1) 
Koningsdag: toeristen het land in, Nederlanders eruit (1) 
Import gas niet van invloed op Nederlandse energierekening (1) 
De grote impact van zoiets ‘kleins’ als een kop koffie (1) 
Stofzuigen en strijken populairder dan pensioenoverzicht (1) 
top10
De grote impact van zoiets ‘kleins’ als een kop koffie
Top Companies waar u kunt bouwen aan uw carrière zijn bekend
Hoge werkdruk bij grote organisaties zet klantervaring onder druk
Aantal DDoS aanvallen verdubbeld in eerste kwartaal
Bankinvesteringen in blockchain en cryptocurrencies stijgen sterk
Banking Trojan Dridex en Qakbot grootste malwarebedreigingen in maart
De pandemie maakt persoonlijke moederdagcadeaus populair
Hybride werken: zijn we er wel klaar voor?
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties
Werken op afstand is een katalysator voor productiviteit, efficiency en diversiteit
meer top 10