zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Bedrijfsfeest richting einde jaar; thema's zijn belangrijk!

22 oktober 2019 - Het einde van het jaar is weer in zicht. Veel bedrijven organiseren dan een bedrijfsfeest. Je kunt ontzettend veel leuke dingen bedenken om van het feest een groot succes te maken. Een van de belangrijkste dingen om je feest echt gezellig te maken is een thema. Hierbij heb je heel veel opties. Je kunt zelf iets bedenken of iets kiezen uit een van onze suggesties. Wij hebben namelijk de populairste thema’s voor je op een rijtje gezet.
 

Beauty and the beast thema


Vaak komen de partners van de medewerkers ook mee naar een bedrijfsfeest. Dit maakt het wel zo gezellig en voor hen is het ook leuk om kennis te maken met het bedrijf en de medewerkers. Het beauty and the beast thema is dan een goede optie. Mannen en vrouwen kunnen samen verkleed gaan en vormen een koppel. Je kunt het zelf organiseren maar om het iets makkelijker te maken kun je dit ook laten doen door Puurfeesten.nl. Zij kunnen de organisatie van het feest van a tot z voor je regelen.

Back to the 70, 80 of 90’s
Even terug in de tijd is erg leuk, vooral als dit het thema is van je feest. Hierin kun je eindeloos variëren. Je kunt een bepaalde periode kiezen of het helemaal open laten en iedereen zelf iets laten kiezen. Het is hierbij altijd erg leuk als ook de aankleding van het feest goed past bij het thema. Deze feesten zijn een gegarandeerd succes. Met passende muziek maak je het helemaal af! Je kunt er ook nog voor kiezen om niet terug in de tijd maar juist vooruit te gaan. Dit zal ook een leuk resultaat opleveren.

Foute party
Een feest waarbij iedereen in allerlei foute, gekke en kleurrijke kleding loopt is altijd gezellig. Hierbij moet de muziek natuurlijk ook lekker fout zijn, zorg dus voor een goede dj. De foute party’s behoren tot de leukste feesten. Iedereen kan lekker gek doen en zich helemaal laten gaan. Het personeel kan ook helemaal zelf bepalen hoe gek ze verkleed gaan.

Er zijn veel leuke mogelijkheden voor een bedrijfsfeest. Het nadeel is dat de organisatie best een hoop werk kan zijn. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om het feest door een bedrijf te organiseren. Er zijn bedrijven die hier erg goed in zijn. Zoals we net al zeiden kan Puur Feesten je helpen!

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Stappenplan voor automatische e-mail campagnes
Door termen als triggers, leadscoring, notificaties, koppelingen, vullingsgraad zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van e-mail marketing automation. In dit white paper legt Spotler al die termen en de voordelen ervan uit. Inclusief handige woordenlijst.
Download het white paper
Lees verder
reacties
Nederlander verhuist minder graag voor baan (1) 
Vrouwen kiezen steeds vaker voor een beroep in de ICT  (1) 
De lente is de beste tijd om te verhuizen (1) 
Koningsdag: toeristen het land in, Nederlanders eruit (1) 
Import gas niet van invloed op Nederlandse energierekening (1) 
De grote impact van zoiets ‘kleins’ als een kop koffie (1) 
Stofzuigen en strijken populairder dan pensioenoverzicht (1) 
top10
De grote impact van zoiets ‘kleins’ als een kop koffie
Top Companies waar u kunt bouwen aan uw carrière zijn bekend
Hoge werkdruk bij grote organisaties zet klantervaring onder druk
Aantal DDoS aanvallen verdubbeld in eerste kwartaal
Bankinvesteringen in blockchain en cryptocurrencies stijgen sterk
Banking Trojan Dridex en Qakbot grootste malwarebedreigingen in maart
De pandemie maakt persoonlijke moederdagcadeaus populair
Hybride werken: zijn we er wel klaar voor?
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties
Werken op afstand is een katalysator voor productiviteit, efficiency en diversiteit
meer top 10