zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Bedrijfsfeest richting einde jaar; thema's zijn belangrijk!

22 oktober 2019 - Het einde van het jaar is weer in zicht. Veel bedrijven organiseren dan een bedrijfsfeest. Je kunt ontzettend veel leuke dingen bedenken om van het feest een groot succes te maken. Een van de belangrijkste dingen om je feest echt gezellig te maken is een thema. Hierbij heb je heel veel opties. Je kunt zelf iets bedenken of iets kiezen uit een van onze suggesties. Wij hebben namelijk de populairste thema’s voor je op een rijtje gezet.
 

Beauty and the beast thema


Vaak komen de partners van de medewerkers ook mee naar een bedrijfsfeest. Dit maakt het wel zo gezellig en voor hen is het ook leuk om kennis te maken met het bedrijf en de medewerkers. Het beauty and the beast thema is dan een goede optie. Mannen en vrouwen kunnen samen verkleed gaan en vormen een koppel. Je kunt het zelf organiseren maar om het iets makkelijker te maken kun je dit ook laten doen door Puurfeesten.nl. Zij kunnen de organisatie van het feest van a tot z voor je regelen.

Back to the 70, 80 of 90’s
Even terug in de tijd is erg leuk, vooral als dit het thema is van je feest. Hierin kun je eindeloos variëren. Je kunt een bepaalde periode kiezen of het helemaal open laten en iedereen zelf iets laten kiezen. Het is hierbij altijd erg leuk als ook de aankleding van het feest goed past bij het thema. Deze feesten zijn een gegarandeerd succes. Met passende muziek maak je het helemaal af! Je kunt er ook nog voor kiezen om niet terug in de tijd maar juist vooruit te gaan. Dit zal ook een leuk resultaat opleveren.

Foute party
Een feest waarbij iedereen in allerlei foute, gekke en kleurrijke kleding loopt is altijd gezellig. Hierbij moet de muziek natuurlijk ook lekker fout zijn, zorg dus voor een goede dj. De foute party’s behoren tot de leukste feesten. Iedereen kan lekker gek doen en zich helemaal laten gaan. Het personeel kan ook helemaal zelf bepalen hoe gek ze verkleed gaan.

Er zijn veel leuke mogelijkheden voor een bedrijfsfeest. Het nadeel is dat de organisatie best een hoop werk kan zijn. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om het feest door een bedrijf te organiseren. Er zijn bedrijven die hier erg goed in zijn. Zoals we net al zeiden kan Puur Feesten je helpen!

 
 Doorsturen   Reageer  

 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Geld opzijzetten voor later
reacties
Vrouwen voorop in de rum-sector (1) 
Betere werksfeer vermindert werkstress (1) 
Eerlijke collega’s belangrijk voor werkgeluk (1) 
Banner leidt opvallend vaak naar online zoekopdracht (1) 
Noorwegen populair onder camperaars (1) 
Dit kost een uur parkeren op de drukste luchthavens in Europa (1) 
De voordelen van content marketing (1) 
top10
Eerlijke collega’s belangrijk voor werkgeluk
Betere werksfeer vermindert werkstress
Zestigplusser is zich niet bewust van gevaren openbare wifi
Hoe meer energiebronnen, hoe kleiner de kans op uitval
Zo voorkomt u keuzestress
Een start-up managen: op het juiste moment de juiste prioriteit stellen
Aantal unieke vacatures in de zorg stijgt met twaalf procent
Vrouwen nemen slechts 16,9 procent van bestuursfuncties wereldwijd in
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal
Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie
meer top 10