zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
beurs
 

Huizenprijs Amerika keldert

30 december 2008 - In de Verenigde Staten kostte een eengezinswoning in oktober maar liefst 18 procent minder dan in dezelfde periode een jaar geleden. Het betreft hier de sterkste daling ooit gemeten over een periode van een jaar. In vergelijking tot september steeg de prijs...

 Lees verder...  Reageer

Peter Paul de Vries presenteert nieuwe naam voor Exendis

30 december 2008 - Peter Paul de Vries, de topman van Exendis, kondigde vandaag aan dat de naam van Exendis NV zal worden gewijzigd in Value8 NV. Op 24 december deed 3L Capital, het investeringsvehikel van Peter Paul de Vries, het bod op Exendis gestand.

 Lees verder...  Reageer

Huizenmarkt Amerika nog dieper in dal

23 december 2008 - The National Association of Realtors, de Amerikaanse NVM, maakte vandaag bekend dat de huizenverkopen in november op jaarbasis met 8,6 procent zijn gedaald naar 4,49 miljoen huizen. Het resultaat is veel zwakker dan analisten hadden voorzien.

 Lees verder...  Reageer

Prijsstijging koopwoningen Nederland verder teruggelopen

22 december 2008 - Verkochte bestaande woningen waren in november gemiddeld 1,0 procent duurder dan een jaar eerder. In oktober waren de prijzen 2,3 procent hoger. De prijsstijging is in de loop van 2008 sterk teruggelopen, zo blijkt uit de ontwikkeling van de prijsindex bestaande koopwoningen van het CBS en het Kadaster. Met uitzondering van vrijstaande woningen waren alle typen bestaande koopwoningen duurder. Met 2,0 procent was de prijsstijging van tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen het grootst. De prijzen van vrijstaande woningen waren 1,9 procent lager dan in november 2007. In Utrecht stegen de huizenprijzen het meest. In Gelderland en Zeeland waren de prijzen juist lager dan een jaar eerder.

 Lees verder...  Reageer

Dochter Aegon geeft huizenmarkt op

10 december 2008 - Meeus, op dit moment de grootste huizenmakelaar van Nederland, gaat zich richten op andere activiteiten. RTL-Z meldde vandaag dat Meeus wel verzekeringen en pensioenen blijft verkopen. Tevens zal de Aegon-dochter, actief blijven als bedrijfsmakelaar.

 Lees verder...  Reageer

Tijdelijke verhoging Nationale Hypotheekgarantie

10 december 2008 - De Tweede Kamer wil dat de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) tijdelijk wordt opgehoogd naar 350.000 euro. Zo worden hypotheekverstrekkers bij een hogere prijsklasse huizen gegarandeerd dat de hypotheek wordt terugbetaald, ook als de bewoner van het pand niet kan voldoen Op dit moment wordt...

 Lees verder...  Reageer

Hypotheekbezitters profiteren niet mee van rentedaling

5 december 2008 - Banken rekenen de renteverlaging van de Europese Centrale Bank van gisteren niet door aan hun hypotheekklanten met een variabel rentetarief. Waar de klanten gemiddeld 5,2 procent betalen, is het ijkpunt voor de korte rente al onder de 3,9 procent weggezakt.

 Lees verder...  Reageer

Britse huizenprijzen blijven dalen

27 november 2008 - Hoewel de daling in het Verenigd Koninkrijk blijft doorzetten, vlakt het tempo wel af. In november daalden de prijzen nog maar met 0,4 procent, waar dit in oktober nog 1,3 procent was. Ondanks de afvlakking denken de Britten nog niet dat...

 Lees verder...  Reageer

Private equity: 'Binnen anderhalf jaar weer op niveau pre-kredietcrisis'

17 november 2008 - Economist Intelligence Unit, een onderzoeksbureau dat onderdeel is van The Economist Group, heeft een enquête gehouden onder 220 topmensen uit de private equity-industrie in Europa en de Verenigde Staten. Er werden vragen gesteld over de kredietcrisis, met enkele opvallende antwoorden.

 Lees verder...  Reageer

Warren Buffet heeft slecht kwartaal

10 november 2008 - Warren Buffet heeft ook last van de kredietcrisis. De rijkste man van de wereld zag Berkshire Hathaway, zijn investeringsvehikel, in het derde kwartaal liefst 77 procent minder winst maken dan vorig jaar. De winst kwam uit op 1,1 miljard dollar. Het was reeds het vierde kwartaal op rij dat Berkshire Hathaway een winstdaling moest rapporteren.

 Lees verder...  Reageer

ING rondt verkoop aan Warren Buffet af

14 september 2008 - ING maakte voorbeurs

 Lees verder...  Reageer

Vastgoedfondsen halen 13 miljard euro op

14 september 2008 - Verscheidene Engelse vastgoedfondsen hebben afgelopen week middels een kapitaalronde in totaal circa 13 miljard euro aan nieuwe investeringen te verworven, zo meldt de

 Lees verder...  Reageer

Marcel Boekhoorn investeert in Telegraaf

14 september 2008 - Marcel Boekhoorn neemt een belang van 5 procent in de Telegraaf Media Groep (TMG). Dit doet hij via zijn investeringsvehikel Ramphastos Investments. Volgens Boekhoorn is TMG aantrekkelijk gewaardeerd gelet op de onderliggende waarde van de verschillende onderdelen van het concern, haar leidende positie in de Nederlandse markt en de onderwaardering van het aandeel ten opzichte van internationale mediaconcerns.

 Lees verder...  Reageer

Ook Rus snelt Fortis te hulp

4 juli 2008 - Fortis heeft als onderdeel van de vorige week aangekondigde aandelenemissie van 1,5 miljard euro een kapitaalinjectie ontvangen van 400 miljoen euro van de Russische miljardair Suleiman Kerimov. Dat meldt persbureau Reuters maandag op basis van personen die bekend zijn met de situatie. De investering...

 Lees verder...  Reageer
< vorige 3304 3305 volgende >
Doorontwikkeling en zelfontplooiing blijft belangrijk, ook voor managers
reacties
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten  (1) 
Weg met CV’s en brieven!  (1) 
Coaching in negen stappen (1) 
Aanbod commercieel vastgoed verder gedaald (1) 
Het beste van twee werelden: een ondernemerscultuur bouwen in uw organisatie (1) 
1,6 miljoen Nederlandse auto's rijden nog door op winterbanden (1) 
Nederland slecht voorbereid op zomerhitte (2) 
top10
Het beste van twee werelden: een ondernemerscultuur bouwen in uw organisatie
Weg met CV’s en brieven!
Wildgroei psychologische dienstverlening leidt tot rommelige aanpak stressklachten
IoT: vijf stappen om operationele processen opnieuw vorm te geven en resultaten te verbeteren
Top vijf banen die meest in trek zijn bij sollicitanten
Sales, marketing en corona: licht aan het einde van de tunnel?
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis
Vijf manieren waarop dienstverleners hun businessmodel kunnen aanpassen aan de 1,5 meter economie
Van data verzameling naar gegevensminimalisatie
De impact van het coronavirus op het vak van Assistants
meer top 10