zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Horeca werkt aan duurzaam dineren



Het voornaamste doel van Duurzaam Dineren is om voedselverspilling in de horeca tegen te gaan. Zo vindt 90% van de respondenten het goed als vanuit milieuoogpunt met bepaalde seizoensgebonden producten wordt gewerkt. Ook als dit betekent dat er geen aardbeien in de winter zijn, vindt de consument dit een goed idee.

72% wil ook wel zelf de samenstelling van gerechten bepalen. Ook geeft een grote groep consumenten de voorkeur aan kraanwater boven bronwater. Ruim 50% wil hier zelfs voor betalen. Horeca-ondernemers zelf letten meer op voedselverspilling in de bereiding. Door efficiënt inkopen en creatief omgaan met restproducten kan de afvalstapel beperkt worden.

Bron(nen):
Horeca Entree (11-10-2011)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10