zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

ORMIT is beste bedrijf op gebied coaching



Blijkens het onderzoek is het belangrijkste criterium voor starters op de arbeidsmarkt of ze zich kunnen ontwikkelen bij hun eerste werkgever. Volgens Mirjam baars die het onderzoek voor Intermediair uitvoerde is het overigens verstandiger af te gaan op de sfeer en de mogelijkheden voor coaching, dan op het trainingsaanbod. Baars stelt dat mensen gemiddeld 10% van een training toepassen in hun werk en dat ze het meeste toch echt leren van het werk zelf. Immers, leren is niets anders dan het oplossen van telkens nieuwe problemen. En daarom ontwikkelen mensen die iedere drie tot vijf jaar elders gaan werken, zich zo goed.

Omdat het bij de keuze van een eerste werkgever lastig is in te schatten hoe sterk het bedrijf inzet op ontwikkeling, moet de werknemer vragen naar de mogelijkheden om extra activiteiten te ontplooien die buiten de functieomschrijving vallen en externe cursussen. Eenmaal binnen luidt het devies: goed de kunst afkijken, veel vragen stellen en vooral veel fouten maken.

Bron(nen):
Intermediair (28-1-2011)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10