zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Bieden van informatie is subtiele manier om in contact met klant te komenVoor het attenderen en informeren van doelgroepen kan gedacht worden aan activiteiten zoals het organiseren van evenementen, workshops en webinars; het gericht distribueren van rapporten, achtergrondartikelen en white papers; het versturen van informatieve e- nieuwsbrieven of sponsored magazines of het bijhouden van een eigen expertblog en actief deelnemen aan relevante communities. Kennisdocumenten zoals white papers, achtergrondartikelen en onderzoeksrapporten zijn bij uitstek geschikt om prospects die zich online oriënteren antwoorden te bieden en met hen in contact te komen.

Door in online communicatie geen nadruk te leggen op stimulerende boodschappen, maar juist op informatie met toegevoegde waarde, profileert de organisatie duidelijk zijn meerwaarde en is hij in staat een aanzienlijk deel van zijn doelgroep aan te spreken. Feitelijk faciliteert de organisatie het begin van het koopproces van zijn eigen oplossingen.

Bron(nen):
Marketing Rendement (december 2010)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10