zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Een uitzendbureau bestieren kan ook zonder kantoor



`Een vestiging was, behalve een werkplek, een soort driedimensionale advertentie. Je zette je banenaanbod in de etalage en hoopte dat mensen zouden binnenkomen. Maar werknemers zoeken tegenwoordig online naar vacatures`, legt oud-Olympia Flexgroup-directeur Marcel Slaghekke uit. Sinds augustus zwaait hij de scepter over Staffing Associates, van waaruit hij diverse uitzendformules verhuurt aan franchisenemers die een eigen bedrijf vanuit huis willen beginnen. Zo richt voormalig verpleegkundige Tineke van Groeningen zich met haar Happy Nurse op verpleegkundigen en is Studententiq specifiek bedoeld voor studenten.

De oprichting van Staffing Associates vloeit voort uit eerdere discussies over de uitzendsector. Ook Remco Icke van branchevereniging ABU voor uitzendbureaus ziet een afname van het aantal bureaus met een inloopvestiging. Het aantal online uitzendbureaus die hun kandidaten helemaal niet meer treffen voordat ze worden uitgezonden neemt volgens Icke steeds verder toe.

Bron(nen):
de Volkskrant (1-11-2010)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10