zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Hago Transport gebruikt rfid voor tijdregistratie



NedTrain heeft in november 2009 aan Hago Transport de opdracht verleend om bij circa 3.000 treinstellen graffiti te verwijderen. Ben ter Horst, businessunitmanager bij Hago Transport, verklaart dat op 14 treinstations graffiti van treinen moet worden weggepoetst. Voor die klus zijn 50 werknemers beschikbaar. Het contract met NedTrain heeft een looptijd van vijf jaar plus twee optiejaren. Ter Horst verklaart dat Hago Transport de gunning won vanwege het systeem voor open calculatie. NedTrain kan voortdurend en online zien wie van Hago Transport bezig is, alsook waar en hoelang. CleanJack is een product van Nocore, dat zich richt op het automatiseren van de schoonmaaksector.

In de 3.000 treinstellen zijn groene en rode rfid-chips aangebracht. De graffitispecialisten worden voorzien van een digitale camera en nfc-telefoon. Hij meldt zich bij een groene chip, verricht de klus en meldt zich af bij een rode chip. Tevens maakt hij een foto bij aanvang van het werk, en een foto zodra de graffiti is verwijderd. Alle informatie is direct online beschikbaar.

Bron(nen):
Service Management (april 2010)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10