zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Game helpt personeel ZorgSaam belevingsgericht te werkenZorgorganisaties die hun personeel willen opleiden in belevingsgericht werken, hebben altijd al de beschikking gehad over verschillende cursussen, rollenspellen en leermodules, maar ZorgSaam the Game wijkt hier van af. De andere mogelijkheden boden vaak geen duidelijk meetbare resultaten terwijl bij de interactieve game van ZorgSaam dit wel mogelijk is. Volgens directeur Leo Bodelier van BitPress Educatie, die de game samen met ZorgSaam en ROC Westerschelde heeft gemaakt, is de game veel effectiever dan andere cursussen.

Dat komt omdat in de game aan de spelscore van een medewerker concreet gezien kan worden hoever hij of zij al gevorderd is met de omslag naar belevingsgericht werken. Bovendien is het een webbased spelomgeving zodat medewerkers ook thuis aan hun belevingsgerichtheid kunnen werken. Het spel kan gebruikt worden voor thuiszorg maar ook door ziekenhuizen en andere zorg.

Bron(nen):
ZorgVisie (april 2010)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10