zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Beveiliging is ook een kwestie van gedragHoewel Ceva een breed aanbod van diensten heeft, is warehousing in de Benelux een van de kernactiviteiten. Ceva slaat niet alleen spullen beveiligd op, maar is ook actief in het transport ervan.
Wereldwijd beschikt Ceva over 1.200 sites in meer dan 100 verschillende landen waarvan er 23 in de Benelux die emplooi bieden aan 2.850 werknemers, zowel vaste werknemers als uitzendkrachten. Ceva is werkzaam in de sectoren automotive, technologie, industrie, retail, elektronica, telecom en de gezondheidszorg.

Voor alle sites heeft De Laat een universeel veiligheidsconcept ontwikkeld dat bestaat uit een goede periferie, toegangscontrole, cameratoezicht, alarmering op deuren en ramen, duidelijke huisregels en de eis dat alle medewerkers een verklaring omtrent gedrag moeten hebben. Ondanks alle veiligheidsmaatregelen benadrukt De Laat dat veiligheid ook vooral tussen de oren van de medewerkers moet zitten.

Bron(nen):
Security Management (maart 2010)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10