zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Lidy Hartemink (Univé) Vrouwelijke Manager van het Jaar 2007

Lidy Hartemink, directeur Zorg bij Univé verzekeringen, is gisteravond uitgeroepen tot Vrouwelijke Manager van het Jaar 2007.  Zij moest het opnemen tegen Monica Milz (Rabobank), Sabine Palinckx (Business Objects), Daniëlle Schuur (IBM) en Mirjam Sijmons (Content). Hartemink ontving de eretitel uit handen van staatssecretaris A. Aboutaleb van Sociale Zaken.

De Vrouwelijke Manager van het Jaar wordt gekozen door de deelnemers aan de Nationale Dag voor Vrouwelijke Managers, die gisteren in het Hilton Hotel in Soestduinen plaatsvond. Voorafgaand aan de verkiezing konden leden van Vrouwelijke Managers Netwerk Nederland en lezers van Managersonline.nl en het tijdschrift FEM Business een voordracht doen. Uit de tien meest voorgedragen managers selecteert een jury vervolgens de vijf genomineerden. Deze bestond dit jaar uit Arne van der Wal (voorzitter), hoofdredacteur FEM Business, Fred Akkerma, hoofdredacteur van Managersonline.nl, Lia van den Berg, directeur Van den Berg en Partners en Zakenvrouw van het Jaar 1999, Sally Daftari, hoofdredacteur van het tijdschrift Salomé, Asha Kalijan, managementcoach en Angelique Koopmans, investeerder She Suit
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10